szombat, november 05, 2011

mindenki engem akar

már megint, és nem tudom mi van. valami hatalmas kisugárzásom lehet, vagy jók a képeim fb-on, de ragadnak rám a pasik. 
a Bankár pl. folyamatosan üldöz, mindig előkerül, és most, hogy fb-on online vagyok chaten (a Bőgős miatt), persze ő is ír, hogy találkozni akar velem, de rögvest. már ott tartunk, hogy szívesen "álombasimiz" (ő fogalmazott így), ha gondolom. mivan??? az ilyenfajta gyengéd megnyilvánulás még szóban is ritka volt tőle, nemhogy tettekben.... 

de a legszebb, hogy a Bőgős ennyit írt ma, miután felébredt:

"valszeg csak meg akartalak dugni..."

írtam neki, hogy én ezt akkor most nem kommentálnám, ha nem baj. erre még nem válaszolt, nem online folyamatosan, szerintem gyakorol éppen. azért sem kommentálnám, mert ha azt mondom, hogy "én is akarom, hogy megdugj", akkor az azért gáz, mert egy hülye picsa vagyok, ha ezt mondom, másrészt meg majd megint szenvedni fogok miatta. vagy azért mert nagyon jó lesz, vagy azért, mert szar lesz és akkor meg minek kellett. és azért sem kommentálnám, mert nem akarom felhívni a figyelmét arra, hogy kapcsolatban él, és nem velem, és akkor meg megint mifasz?
persze, nem kéne túlagyalni és túlbonyolítani a dolgokat, én ezt is tudom. és ha arról lesz szó, nyilván lefekszem vele, hiszen megtehetem, hiszen nincs senkim, pláne, hogy még bírom is őt. csak fura már megint ez az egész. szóval azért jó lenne randizni egyet, mielőtt tényleg összefekszünk megint. több, mint 1 éve nem láttam, nem beszéltünk... nekem ez most már nem megy gombnyomásra, udvaroljon már egy kicsit, vagy valami. (na, mondjuk képes vagyok tőle úgy elgyengülni, hogy azonnal szétdobom a lábaim, ahogy meglátom... pfff... )

és amúgy meg különben is milyen üzenet ez? hogy azért hívott, hogy hátha meg tud dugni? semmi mást nem akart tőlem? nem mondom, ez a verzió is hízelgő, de azért máshonnan nézve meg marhára nem az. no de nem agyalok, sodródom, élvezem az életem minden pillanatát, abból baj nem lehet. :)

olyannyira sodródom és élvezem az életem, hogy képes vagyok ma még munka után elmenni a MU blogos srácokkal meccset nézni. valójában praktikus okokból döntöttem így, mert a meccs 4-kor kezdődik, én pont addig dolgozom, de a kocsma, ahol nézni szokták, a munkahelyemhez közel van, tehát előbb odaérek, mint haza. ergo többet láthatok a meccsből. meg persze lesznek ott még pasik is, szép számmal, akik még nem élveztek az arcomra. :))))

jaj, a buliban megint Format C: volt az egyetlen jó pasi... ISTENEM!! Budapesten a pasifelhozatal gyász. és ezt a legkomolyabban mondom. 35 évesen egyre szűkülnek a lehetőségek, mert nyilván óvodát nem akarok nyitni valami huszonévessel, más meg nincs. vagy nem a Vak Póniba jár. :) 

Bankár negédesen elköszönt, a Bőgős meg most szerintem értetlenül pislog. osztom a férfinépet, nincs mese, így kell velük bánni. :)