szombat, november 05, 2011

nem volt könnyű

ma hajnali 3-kor felkelni, de megérte! :) először gondolkodtam, hogy mégse megyek bulizni, de aztán megembereltem magam. :) és nem döntöttem rosszul! :) felöltöztem, sminkeltem és elindultam. útközben elfüstöltem egy fél rakétát, hallgattam egy Tsubi szettet közben, és elég jó volt! :) a villamoson röhögtem magamban, mert egy csomó kornyadozó fiatalt láttam. na, én meg a rutinos vén róka, akkor indulok el bulizni, mikor mások már hazafelé mennek. :) 
amikor a helyhez közeledtem, baromi nagy tömeget láttam az utcán, meg mintha rendőrök is lettek volna... na, mondom, mi van, razzia? aztán láttam, hogy az Instant előtt van a tömörülés, én meg nem oda igyekeztem. :)
a Vak Póni nem rossz hely, a pinyóban van egy tánctér. nagyon megörültek nekem, mikor odaértem. Format C: barátnője üdvözölt még fent, aztán lebotorkáltam a pinyóba és ott meg Format C:-vel fecsegtem. ő is örült nekem, nem is gondolta, hogy tényleg ott leszek. de hát szoktam én a számból segget csinálni? :)) (amúgy szoktam, de ez a buli már nagyon hiányzott!) ígérte, hogy kapok majd zenéket tőle, csak hát lusta volt eddig összerakni. no, sebaj. ez az élőbuli mindenért kárpótolt. :) kérdezte, hogy meddig érek rá. mondom, 8-kor azért szóljatok, mert be kell érnem melózni. :) 
4 után kezdett játszani, egy fél óra múlva tönkrement a cd-játszó, volt egy kis szünetecske, de túléltük. valahogy a technika nem akart rendesen összejönni, működni, megszenvedett a mixeléssel, mégis nagyon jól sikerült az egész! fél8-ig játszott, akkor én balra el. :) illetve először jobbra indultam, mert a nagy reggeli világosság megzavart, de aztán rájöttem gyorsan (ahogy felvettem a napszemüveget), hogy merre van az arra. :) vettem reggelit és be is értem időben. szerencsére egész nap ülök, így talán kiheverem ezt a több órányi táncolást. :)

a buliba menet egyáltalán nem jutott eszembe, hogy a Bőgősnek említettem, hol leszek ma hajnalban. erre 7-kor felhívott, hogy mifasz. :) azt mondta, elfelejtette, hogy ma munkanap van, úgyhogy már nem jön oda a helyre, pedig jött volna. :) mondtam, hogy én is már csak 1 órát leszek maximum, szóval ne törje magát. de megpróbálja keddre a színház jegyet megszerezni, és akkor utána talizunk. :) jujj, de izgi. :) mondjuk rendesen ittas volt, reggel 7-kor, biztos, hogy a bemutató után volt nagy dorbézolás, azt ünnepelték. :) 
kicsit megint megdobogtatta a szívemet... nem tehetek róla... de igyekszem nem tovább gondolni, mint.

tegnap este egyébként beájultam a tévé elé, 3/4 8-kor már horpasztottam, úgy fél10-ig, aztán kikapcsoltam a tévét és aludtam a kanapén tovább kb. éjfélig, majd annyira kényelmetlennek találtam, hogy bementem a hálóba tovább aludni. 3-kor meg ébresztett a telefon... nem vagyok túl kipihent, de csak azt tudom mondani, hogy megérte. ;)
ja, és valami retteneteset álmodtam éjfél és 3 között. egy fürdőszobában voltam egy nővel, meg egy gyerekkel, amikor bejött egy pasi, és dühből hátulról megszúrt egy késsel, meg aztán döfködött tovább, konkrétan meg akart ölni, én meg közben teli torokból üvöltöttem. bántotta aztán a nőt is, meg a gyereket is, de végre felébredtem, viszont jó pár percig nem mertem becsukni a szemem, nehogy ez az álom visszatérjen. rémes volt. :( vajon mit jelenthet? :O