péntek, november 11, 2011

soha nem voltam

még ilyen bulin, mint tegnap. O.Z.O.R.A. is fantasztikus feeling, de ez a technokrata, ipari zene és helyszín is állati jó volt! :) hibátlanul szólt minden, remek volt a vizuál. és hát Paul... fél óráig csak azt sikítoztam: "bazmeg, ott van a pultban ez az Isten! nem hiszem eeeeel! baaaaazmeeeeeeg!" hát így. :) előtte megittunk 2 üveg bort hárman, meg fújtunk egy kicsit, meg egy kis energia ital, úgyhogy én már kész voltam teljesen, mire a buliba értünk. :) de semmi para nem volt, csak tánc ezerrel. :) annyit sikítoztam, hogy teljesen bedurrant a torkom. voltak persze számok, amiket nem ismertem, meg annyira talán nem is tetszett, de azért jó párat játszott a Berlin Calling albumról, amit meg kívülről fújok. :) már otthon azzal alapoztam, mielőtt elindultam. :) a kollegina csajoknak annyira nem jött be szerintem a buli, azt se tudták, mire jönnek. én őrjöngtem, ők meg csak lötyögtek. éjfél előtt el is mentek haza, de sebaj. :) így volt jó. :) egyedül táncoltam, szokásomhoz híven, és nagyon jól éreztem magam! kicsit kilógtam talán a sorból, mert azért igyekeztem nőnek öltözni, meg hát az életkorom miatt is kilógtam talán, de semmi nem érdekelt. :)
Paul Kalkbrenner egyszerűen zseniális... néha volt rövid szünet, olyankor átöltözött... annyira cuki, megzabálom!! :) ahogy vigyorogva tologatta/csavargatta a potikat... hát kész... nedves bugyi ezerrel. főleg, mikor a puszikat dobálta. :) 
fura, mert ilyen jeleneteket, amiket átéltem, eddig csak filmekben láttam. pl. a Sorted c. filmben. de annyira olyan volt az egész... elmosódó emberek, szeletelés, őrjöngés. fantasztikus volt! :)
azt mondják azok, akik ott voltak a soproni buliján is, meg ezen is, hogy ez sokkal jobb volt. :) így már egy percig se sajnálom, hogy nyáron kimaradt. :)
rajongok ezért a fickóért, a zenéjéért, hatalmas élmény volt élőben látni, és élőben hallani a nagy kedvenceket, az ő tolmácsolásában. a következő feladat egy John Digweed előadásra elmenni. remélem, hamarosan összejön. :)

a buli végefelé eszembe jutott Zé. majdnem ráküldtem egy smst, hogy "bazzeg, Paul Kalkbrenneren voltam, ingyen és gecijó volt!!! ÁÁÁÁÁÁÁ" de aztán mégsem. annyira nem izgat, csak úgy bevillant a feje. 

nem számítottam ám arra, hogy ennyire hideg lesz a csarnokban (még sosem jártam a SYMA-ban). majdnem lefagyott a kezem a végére. mert hát a pulcsimat is leraktam a ruhatárban. ami egyébként végül nem volt baj, mert kint még hidegebb volt, és így legalább jól esett felöltözni. :)
ügyesen közlekedtem hazafelé, mert előre felírtam, hogy mikor honnan mennek éjszakaik. az egyikre csak 10 percet vártam, a másikra már viszont 20-at (fogok írni a bkv-nak, hogy a 901-es és a 909-es járatokat kicsit jobban is összehangolhatnák. egyébként halálosan meg vagyok elégedve az éjszakai közlekedéssel, hiszen jobb, mint a nappali, csak kurvára nem esett jól 20 percet várni -20 fokban). a végén már sírva könyörögtem, hogy jöjjön a busz. nagyon átfagytam. ha most nem leszek beteg, akkor soha. :)

ma kiderült, hogy az unokatesóm cége csinálta a színpadot, meg néhány fényhidat is, a buli után személyesen az Uncsitesóm állt neki szétszedni a cuccokat, szóval minden rajongó köszönheti a családunknak (is) a tegnapi feledhetetlen élményt. :)  

reggel kaptam egy levelet az egyik blogger fiútól, aki fb-on ismerősöm, hogy mit akarok tőle, hogy minden szarját lájkolom? mondom, semmit, csak egyszerűen van, ami tetszik, amit kirak, vagy kiír, mert alapvetően jó fej. (ő is ott volt a kocsmás meccsnézésen szombaton) csak mert vele már volt ugyanez, aztán kiderült, hogy a csaj járni akar vele, ezért csinálja. ah... kisfiam... ne kergessél hiú ábrándokat! :)) najó, nem voltam ilyen köcsög, de megnyugtattam, hogy ettől nem kell tartania. :) amúgy meg olyan negatív, sötét lelkű a fiú, hogy szerintem megőrülnék mellette 1 napon belül. meg amúgy se bejövős, ráadásul fiatal. de mi a faszt gondol némelyik pasi magáról, hogy mindenki őt akarja? jesszus... vagy ő akart bepróbálkozni nálam? hátha azt mondom, hogy igen, tetszel? jujjj... csak nem!? :) 

az oké, hogy facebook-függő vagyok, nem tagadom. nade most már nem merek semmit csinálni, mert a pasik félreértik. a Bőgős is ebből indult ki. na, mondjuk az se keresett kedd óta, hogy nem jött össze a dugás. :) ez az undorító, hogy akkor már nem is érdekli, hogy mi van velem, ha nem fekszem alá automatikusan, ha ő csettint. ennyit róla is, meg a hasonszőrűekről. na, erre most rámír a Bőgős, hogy kell-e jegy a mai válogatott meccsre. pff... már ott is zenél? :DDD na, ezt még betolom neki. :) most jutott eszembe. :) csak annyit írtam neki vissza, hogy "köszi, én otthonról nézem". kalap, kabát.

holnap pihenek és/vagy elmegyek a Műcsarnokba megnézni a Bizottság kiállítást a Tesómmal. este feljön Alma dumizni, lazulni. vasárnap meg Banya jön fel dumizni. jó lesz. :)