szerda, november 09, 2011

potyára felkeltem hajnalhasadtakor

és ez kicsit felbaszott. :( najó, nem kicsit. :)
7-re odaértem a magánklinikára (aminek nem írhatom le a nevét, mert különben 1M-át kell fizetnem), ahova eddig ingyen jártam a vizsgálatokra, a műsor miatt (aminek szintén nem írhatom le a nevét az előbb említett okok miatt). erre ma bemegyek, leveszik az első adag vért (szerencsére egy profi csaj csinálta, így nem durrant szét a vénám 1 mp alatt), majd kérdezik, hogy most akarok fizetni? mondom mifasz? ez nekem ingyenes. no, majd megkérdezik. közben elmentem a mosdóba, mert ugye az volt a feladat, hogy 60 g szénhidrát tartalmú szendvicset nyomjak le éhgyomorra, hogy aztán majd az inzulinrezisztenciát tudják mérni a 2 óra múlva újra levett vérből.
mivel én reggel nem tudok enni, szendvicset meg pláne nem, mert gyomorgyűrűm van (de ez ott senkit se érdekel), ezért tegnap fél órán át válogattam a Müllerben, hogy egy kicsi, de jó csokit találjak, amiben kb. ennyi szénhidrát van. beültem a vécébe és ott megettem (ne lássák, hogy csokit zabálok szendvics helyett), erre kijövök, elhelyezkedek a fotelben, kinyitom a könyvem, hogy majd olvasok 2 órán keresztül, erre jön a csaj, hogy akkor 12.500,- Ft. WTF??? mert hogy a végtelenségig emiatt a műsor miatt nem járhatok ingyen a kezelésekre. parádés. na, akkor dobják ki a vérem a gecibe, már itt se vagyok, hagyjuk egymást békén. csak azt nem értem, hogy mikor az időpontot egyeztettük erre a szarra, akkor telefonon miért nem tudták mondani, hogy "ja, ez most már nem lesz ingyenes!" pfff... reménykedtek, hogy kifizetem?? pár éve, a hasplasztikámra, otthagytam már náluk több 100e ft-ot, hitelből, amit még mindig nyögök, és még meg sem voltam elégedve. ráadásul ez a ******** műsor, meg a ******* produkció, aki csinálta, pont rajtam, meg Zsón spórolta meg a többiek szájfeltöltését, meg mellcsinálását, meg minden lófaszt. akkor ennyi volt? ez volt a keret? ennyit tudnak? micsoda szánalom... (egyébként a ********* = káromkodás, csak ezt se merem kiírni, mert)
komolyan, ha úgy lenne 1 millám, ahogy most nincs, én úgy kitálalnék erről az egész műsorról valahol. csak pont a csatornát nem akarom szarba kavarni, mert nagyon szeretem, és nekik nem akarok rosszat. de azért az mégiscsak botrány, hogy embereket ilyen szinten megvezetnek, kihasználnak, aztán meg eldobnak.
persze-persze, média, tudhattam volna, hogy ez lesz. hát ja, tudtam, de nem sejtettem. :((

tegnap bevállaltam, hogy veszek egy új vízforralót a melóhelyemre, a konyhába, mert a régi már 10 éves és olyan belül, mint a hányás. ezzel basztam az időmet munka után, így kb. fél7-re értem haza. akkor hívott a Bőgős, de nem vettem észre, majd küldött egy sms-t, hogy van egy jegy a nevemre eltéve a Belvárosi Színházban. remek. akkor estem haza, nem is tudom, mikor kezdődött volna az előadás (ha 7-kor, akkor nem is értem hogyan gondolta, hogy én majd 20 perc alatt odaérek bárhonnan), ha meg 8-kor az is necc. válaszoltam neki később, hogy ez most nem fog menni, mert akkor értem haza stb. erre hívott fél8 körül, de azt meg nem vettem fel. leszarom. azért ne hívogasson sehova, hogy tudom, az a célja, hogy megdugjon. basszon egyedül az ilyen, de tényleg. 

a Bankárt meg letiltottam fb-on, az is biztos besértődött. csoda, hogy még nem küldött egy lebaszó smst, hogy mit képzelek. mintha a tulajdona lennék... de már várom, hogy írjon, de komolyan. leszarom ezeket a majmokat én már, oszt ennyi. :)

hajnali fél4 óta nem alszom, vagy csak pillanatokra. nem is értem. lehet, hogy az stresszelt, hogy el ne aludjak a vérvétel miatt? lehet. cserébe felesleges volt a stresszelés, és ez bosszantó. :(

az este csúcspontja tegnap anyukám töltött káposztája volt, meg az a kifli, amit vettem hozzá. lehet, hogy ezért nem bírtam aludni??? ööööö... lehet... :)) még maradt belőle, ma folytatom a pusztítást. :)