kedd, május 31, 2011

sikeresnek nem mondhatnám

az elmúlt pár napot, a hétvégét... pont emiatt most is úgy kell megerőszakolnom magam, hogy írjak végre valamit ide.
csütörtökön már nem is tudom mit csináltam munka után. szerintem semmit. hazamentem és döglöttem.
pénteken Barbival mojitoztam a Stexben, aztán ő elment bulizni, én meg még némi kitérő után haza.

szombaton délelőtt megtörtént az a csoda, amire már régóta vártak többen: jelentem kitakarítottam! :) najó, csak olyan helyeken, ahol nagyon muszáj volt, de alapvetően szép lett minden. nappali, kanapé, konyha, fürdőszoba. még mosást is toltam, két adagot is. :)

aztán indultunk Ginával a borfesztiválra. majdnem lekéstük a vonatot, de aztán mégsem. az idő hol jó volt, hol meg fáztunk, sok bort nem ittunk, bár amit ittunk, az jó volt. valahogy a szervezés annyira nem jött össze a monoriaknak. megnéztük Banya kiállítását, ami teljesen ledöbbentett, mert annyira ügyes ez a csaj, hogy kész! most természetfotói voltak kiállítva, és némelyiknél szóhoz sem jutottam, annyira jók!!! :)))

este 8 körül értünk haza Ginával, jött a meccs... pfff... helybe mentünk a lófaszért. ugyanaz történt, mint 2009-ben: 10 percig nyomtunk, mint állat, utána a Barcelona azt csinált, amit akart. 1-1-nél még persze volt remény, de 3-1-nél meg már csak Rooney érezte úgy, hogy van, a többiek feladták. kár érte. ez az összeállítás ennél sokkal jobban is tud focizni. áhhh... talán legközelebb. :(

hajnali 2-ig tévéztünk, bulizni már nem jutottunk el, nagyon elfáradtunk.

vasárnap 10 körül keltem fel, bár a macska már hajnaltól nem hagyott aludni. nagyon fáradt voltam, és éreztem, hogy a manduálim kezdenek dagadni. :( megnéztük Ginával az Amelie csodálatos élete c. filmet (mert ő még nem látta), aztán én bealudtam a kanapén. Gina hiába szólongatott, én csak aludtam. úgyhogy inkább elment haza szép csendben. :( tiszta ciki. :( 

tegnap reggel már nagyon szarul voltam, úgy jöttem be dolgozni. az egész fejem be van gyulladva, a fülem egyre jobban fáj (amelyik még jó), és egy fikarcnyi jókedvem sincs. no, ez volt hétfőn reggel, meg ma is. tegnap hazafelé vettem homeopátiás immunerősítőt, azt most tolom, kicsit mintha jobb is lenne a helyzet, de hát ez még karcsú. megvan ezen kívül a vichy naptejem, 50 faktoros. ettől már csak nem égek le. meg vettem egy cipellőt, ami direkt a tengerben való mászkálásra jó. az InterSportban még elbeszélgettem egy szintén MU drukker fiúval... ő is elég csalódott volt. 

ma dolgozom, hó vége van, holnap meg hó eleje, vagyis annyi a melóm, mint a szar. :( de egy hét múlva ilyenkor már Görögországban leszek, és ez minden addigi szenvedésért kárpótol. :)) remélem meggyógyulok addigra! :) 

a Sparban vettem ma egy újságot. FourFourTwo magazint kerestem, de nem volt. viszont találtam egy "Nyugat Ma" c. újságot, ami szépirodalmi, és Ady Endréről is érdekes írások vannak benne. nyilván megvettem. :) ebből is látszik, hogy a zenén kívül tényleg nem érdekel más, csak a foci, meg a szépirodalom. (najó, meg a sorozatok. :DDD)

ma délután megpróbálok venni egy új headsetet a mobilomhoz, mert anélkül nem indulok el nyaralni, aztán szerintem be is fejeztem a vásárolgatást. úgyis annyi ruhám van, mint égen a csillag, mi a francnak vegyek még bármit is? pláne, hogy 7 napra megyünk, pláne, hogy az utóbbi időben megint nem fogytam egy grammot sem, szóval kár lenne új, pláne nagy méretű ruhákat vennem. tök felesleges a pénzt költeni rá. :)