kedd, május 17, 2011

fél nap szabit

veszek ma ki, 12 után indulok Szokolyára. ami egy csodálatos hely a Börzsönyben, csak nagyon kár, hogy így kell először eljutnom oda. mármint ilyen okból.
az odaút egyébként tömegközlekedéssel elég érdekes lesz, hazafelé a Kos hoz kocsival. igen, a Kos. több, mint egy éve nem találkoztunk, de nemrégen olyan szívhezszóló sms-t küldött, hogy kénytelen voltam jelentkezni nála. váltottunk pár levelet, de találkozóig nem jutottunk még el. csak ma fogunk. sajnos elvinni nem tud a temetésre, de legalább értem jön, mert onnan a közlekedés az esti órákban szinte lehetetlenség. én nem is értem, hogy van ez... azért ha találkozom valaki ismerőssel, aki kocsival lesz és behoz a városba, vagy legalább Vácig eldob, akkor lemondom a Kost, de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy ő eljön értem. bár szoros lesz a programja, mert a másodállásába rohan este, de az út nagyjából 1 óra kocsival, szóval nem távolság, csak tömegközlekedéssel szopás. na, mindegy. 

gondolkodtam, hogy virág helyett inkább valami plüssállatot kéne vinnem... a virág múlandó... bár a plüssállatnak se tud örülni már soha... :( najó, nem is írok ilyeneket, mert csak bőgnöm kell. :(

tegnap Stexeltünk Barbival és Vikivel. volt mit mesélni mindhármunknak. :) örülök, hogy láttam a Csajokat. :) és befejeztem a majomkodást mostmár tényleg. (ezt, akinek kell, úgyis érti. :D)

este még egy csomó minden eszembe jutott lefekvés után, az átbeszélgetett éjszakák a melóhelyen, meg a tervezett brüsszeli/amszterdami utam, hogy majd meglátogatom, meg majd elkalauzol ott, ahol ő már otthon van... meg a nyóckerben való összefutás sok év után, a viszontlátás öröme. és az, hogy arról a munkahelyről, ahol együtt nyomtuk anno, már ő a második, aki fiatalon távozik. VM volt a másikuk, egy nálam pár évvel szintén fiatlabb lányzó, akivel már másik helyen is együtt melóztunk, és férjhez ment, államvizsgázott, éppen gyereket terveztek, amikor egyszercsak valami történt vele, elájult a házukban, majd soha többé nem tért vissza... még mindig benne van a száma a mobilomban. képtelen vagyok kitörölni. 
annyi, de annyi veszteség... :(((

na, közben levették az ujjlenyomatomat, mert új beléptetőrendszert építettek ki, és most már a jobb kezem középső ujját feltartva tudok bejönni a céghez. asszem ezt a középsőujjat nem fogom elfelejteni. :)))