szerda, május 11, 2011

bár még sehol

nem vagyok vásárlás, csomagolás, készülődés szintjén, mégis annyira indulnék már Görögországba!!! tulajdonképpen mindegy lenne, csak el innen, jó messzire. de ez, hogy Barátokkal megyek, külföldre nyaralni... hát ez zseniális. :) erre még nem volt példa az életemben, úgyhogy 35 évesen éppen ideje abszolválni ezt is. :) rettenetesen várjuk már mindannyian, és már az se érdekel, ha nulla forinttal, az 1802-ből való fürdőruhámmal indulok el, leszarom. csak ott legyek már!!! :) a tengerparton akarok dögleni, koktél szürcsölve. ez minden vágyam. :))
nem tudom, hogy honnan lesz pénzem az egészre, több variáció is volt, hogy kitől kérek kölcsön addig egy kis pénzt, míg a nyugdíjpénztáras lóvé meg nem jön, de még nem mertem megkérdezni senkit. apámat főleg nem. :( nyilván a Tesómat fogom megpumpolni, ha sikerül, másra nem számíthatok. vagy lehet, hogy számíthatok, csak a szokásos faszságom, hogy meg sem merem kérdezni... nem bírom az elutasítást, még mindig. :((

ma reggel volt kedvem, és kivasaltam a hajam. csudaszép lett. :) meg már elővettem a tavaszi cipőimet, amibe nem rohad már bele a lábam, de még nem is tangapacsker. :) csini vagyok és mosolygós, mint mindig. :) 

elég sokat kattogtam az új meló lehetőségén, a tegnapi interjú miatt... számolgattam, osztottam, szoroztam, agyaltam, és jó lenne... ha láthatok egy munkaszerződés+munkaköri leírás+jutiszabályzat tervezetet, akkor meg főleg tudok érdemben nyilatkozni. :) de arra az elhatározásra jutottam, hogy szeretnék ott dolgozni. attól függetlenül, hogy OJ-val jól megvagyunk, mégis váltanék. a legszebb az lenne, ha ő is átjönne oda. :) meg néhány opi is. :) itt meg mindenki pusztuljon. :)))

a mérleg ismét jót tett velem, korán reggel mosolyt csalt az arcomra. :) megéri a "koplalás" higgyétek el!!! :))) a legszebb, hogy nem is koplalok, és úgy fogyok. :) ásványvíz+hamlet+kefír. ez a titkos kombó. :))) remélem, kibírom, hogy ezen éljek még vagy 3 hétig, különben baszhatom az egészet. :(
viszont lesz most egy szobabiciklim, meg egy hasizom padom zusammen 5.000,- HUF-ért. :))) jó vétel. :) hétvégén megkérem a Tesóm, hogy hozzuk el a cuccokat. hátha lesz kedvem használni őket. ha meg nem, 5e-ért leszarom, ha csak porosodnak. :)