szerda, május 25, 2011

addig gondolkodom a

három szavas címen, hogy jó legyen, hogy már azt se tudom mit akarok írni. :)

tegnap megvolt részemről az évezred mondása. (ezt most azért írom rögtön, mert eszembe jutott. ha későbbre hagyom, tuti kifelejtem.) arról beszélgettünk a Kossal, hogy mi lesz jövőre.
Kos: - Mindegy, 2012-ben úgyis vége a Világnak...
Én: - Áhhh, az nem lehet, hogy pont a Sárkány évében legyen vége a Világnak. kizárt dolog!!!
Kos: - Azt mondod?
Én: - Hát... végülis, ha valamikor vége lehet a Világnak, akkor az csak a Sárkány évében történhetne meg... Mikor máskor??? 

na, úgyhogy ezt bírtam tolni, nagy okosan. :))) 

de hogy beszámoljak a többiről is. 6 körül indultunk tőlem Biatorbágyra, a Viadukthoz. ez volt az úticél. nagyon régen voltam már ott, meg csak átutazóban, nagyon nem is emlékeztem arra, hogy milyen és hol van pontosan. csodaklassz egyébként. :)) egyből elhatároztam, hogy ha lesz pénzem (MUHAHA), akkor veszek ott a tövében egy házikót. :) felsétáltunk a Viaduktra, fotóztam egy csomót, aztán az egyik végében leültünk dumálni, én cigizgettem (hol ilyet, hol olyat), erre persze kellett az édesség. de jó volt, mert a Kos hozott egy doboz bonbonszerű csokit, amit a főnökétől kapott, Barcelonából. na, azt eszegettük. olyan szép a doboza, hogy elkunyiztam. bár a maradékot úgyis nekem akarta adni, így megkaptam mindenestől. :) isteni finomságok voltak benne! ánizsos süti, narancsos csoki, jujjj... a képen talán olvasható, hogy mi volt a tartalma. idegennyelvet beszélők előnyben! :)))




szóval sokat beszélgettünk, leginkább ő beszélt, mesélt az elmúlt 1 évről. hogy merre utazgatott, stb. elmesélte, hogy meglepte a bnőjét egy római úttal, de annyira meglepi volt, hogy már csak a reptéren tudta meg a csaj, hogy hova mennek 6 napra. mikor ezt meghallottam elpityeredtem... akkor mondtam a Kosnak: "ér szerelmesnek lenni beléd egy picit?" :)) komolyan... pont egy ilyen pasi az álmom... aki programokat szervez, utazásokat szervez, persze minden meglepiből. annyira jó!!! 

ja, és azt még nem is mondtam, hogy a Viadukt történetéről kinyomtatott egy csomó infót, és ahogy ott ültünk, először azokat felolvasta, meg átbeszéltük. hogy ez a Matuska Szilveszter mennyire nem volt egyszerű figura, mármint aki anno felrobbantotta a Viaduktot. tudtátok például, hogy a merénylet után álsebekkel, meg álkötésekkel ott téblábolt a roncsok között és nézelődött? ez azért nem semmi... később (főleg a tárgyalások során, miután elkapták) többször tetette magát őrültnek, de nem ették meg. aztán végül mikor bejöttek az oroszok, a váci fegyház őrizetlen maradt és ő meglépett. azóta se látta senki. tulajdonképpen megúszta a 22 ember halálát okozó robbantást... 

ezt is annyira imádom a Kosban, hogy így felkészül, meg hogy minden érdekli, a háttérinfók is, meg minden. persze át akart menni arra a részre, ami le van zárva az emberek előtt, de aztán rájöttünk, hogy annyira le van zárva, hogy képtelenség megközelíteni. 

annyira fura, hogy én pont olyan pasit keresek, mint a Kos. rengeteg közös vonásunk van, rengeteg dolgot ugyanúgy gondolunk, ugyanúgy csinálunk... csak a vérével bírna kicsit jobban. a farkának egyszerűen nem tud parancsolni sajnos. :( és ahogy elnézem, nem is akar. én úgy látom, az elmondása alapján, hogy ezzel a lánnyal több fontos dologban sincsenek azonos hullámhosszon, mégpedig olyan dolgokban, ami a Kosnak fontos. pl. a lány víziszonyos, a Kos meg imád pancsolni. a lány nem szereti a jazzt, a Kos meg igen. a lány nem szereti ennyire a spontaneitást, a Kos meg igen. ilyen apróságok, amik péládul a nyaralásukat is meg tudják mérgezni. aztán persze a lány most már vágja, hogy meg lett csalva. arról nyilván fogalma nincs, hogy hányszor... és most már nem annyira jó fej. hát én se lennék a helyében. de a Kos meg azt mondja, hogy szereti. én meg erre azt mondtam: "ha szeretnéd, ha igazán szeretnéd, akkor nem csalnád meg." mondtam neki, hogy ezen gondolkodjon el, mert egy olyan nyitott kapcsolat, ami csak egy oldalról nyitott, az a másikkal szemben kibaszás. ez a csaj meg nem fog belemenni egy ilyenbe amúgy sem. 

mikor már eleget ücsörögtünk, beszélgettünk, nyammogtunk tegnap, akkor elindultunk kocsikázni. először Zsóhoz akartam venni az irányt, eszembe jutott, hogy Érd onnan nincs messze, és olyan jól esett volna meglátogatni, csak átölelni legalább, aztán suhanni tovább. de nem vette fel a telefont (utóbb kiderült, hogy dolgozott este 10-ig), így Etyek felé mentünk. helybe mentünk a lófaszért, mert Etyek felett már látszott a hatalmas felhő. olyan szakadó esőbe értünk oda, hogy kész. ömlött az eső!!! nem lehetett látni!!! az utcán (pedig Etyek elég dimbesdombos) bokáig állt a víz. le se tudott folyni! őrület. szinte féltem. ki se szálltunk a kocsiból, csak elvitt a pincesorig, ahol a hétvégén a fesztivál volt, aztán visszafordultunk Pest felé. ahogy elhagytuk a falut, teljesen száraz volt minden. döbbenet... :)
visszafelé áthaladtunk a Viadukt alatt, de én nem tudtam, hogy megint az jön, és annyira meglepődtem, de olyan jó volt. ilyen tök aranyosan felsikoltottam, hogy "juhuuuj, már megint itt vagyunk!!! hogy kerültünk ide???" mint egy gyerek... de hát az vagyok. :) a Kos tudta, hogy oda fogunk kilyukadni, csak én nem vágtam, hogy ugyanazon az úton megyünk vissza. akart is szólni, de így jobb volt, hogy meglepiként jött. :)))

aztán hazavitt. fél10 körül értünk hozzám. még beszélgettünk a kocsiban kicsit. elvileg ráért 11-ig, de nem akartam, hogy feljöjjön, inkább azt mondtam, hogy fáradt vagyok, hazamegyek aludni. persze búcsúzáskor csókolóztunk... hmmm... az nagyon jól esett... utoljára decemberben a Tűzoltóval csókolóztam... pfff... nem is szívesen emlékszem már arra, meg régen is volt. DECEMBERBEN!!! jesszus... hiányzott már legalább egy csók. najó, a nyalakodás is hiányzik, de egy csók jobban. és most nagyon jólesett. nem volt olyan mandulavizsgálós-nyálcserélős, csak fincsiséges, de pont az kellett. :))

persze nem feküdtem le aludni egyből otthon, hanem még tévéztem, meg tömtem magamba az édesség maradékát. aztán még elkaptam egy nagyon-nagyon jó kis pornófilmet (meg is lepődtem, hogy a SuperOneHD csatorna mikre képes... amilyen nehezen indult be a film, annál jobb lett), 2 mp alatt elszálltam, és még a legjobb részek utána jöttek... hát kész. de kellett már nagyon. legalább ez. és ha már úgyis a május a maszturbálás hónapja, meg már erre magyar kezdeményezés is született, akkor nem árt ehhez csatlakozni, ugyebár. :))) mert tárcsázni jóóóóóóóóó!!! :)) ugye Hölgyeim??? (a pasikat nem kérdezem. ha szemmel verni lehetne, egész nap a farkukat néznék :DDD) úgyhogy nyomtam én is egyet nekik. és dejóvolt! :)))

fél12-kor kerültem ágyba, +500 g szénhidráttal a szervezetemben (bár két kocka csoki között azért bevettem gyorsan egy gyógyszert a cukorbajra. ezen ne múljon! :DDD), de mondjuk tegnap volt hegymenet gyalog, vagyis legalább mozogtam is. :)

ma Vérnénnye belehúzott jól, de túlélem. :) szinte bármit túlélek. :)

hogy a vitorlázásos csapatépítőről megint mi derült ki, azt meg ma már le se írom. ezt a szép napot nem baszom el vele. :)))