hétfő, május 23, 2011

péntek éjfélig olvastam

a paplan alatt, a mobilomon Gyuri blogját, hogy a végére érjek. nem is tudtam utána egy darabig aludni. csak picsogtam csöndben. :( egyre csak az járt a fejemben, hogy miért nem tudtam én erről az egész betegségről, miért nem tudtam, hogy legalább meglátogattam volna, társasága lettem volna, segítettem volna bármiben, amiben kell... a Tesóm szerint biztos megvan ennek az oka, hogy ekkora terhet most nem bírtam volna el... nem tudom. lehet, hogy igaza van. Pétert azért majd megkérdezem, hogy mit lát Gyurival kapcsoaltban. hol és merre jár most a lelke, találkozott-e azokkal a Szeretteivel, akiktől korán el kellett búcsúznia anno.

szombaton a szomszéd faluban voltunk délután, az Attila dombon. jó kis egésznapos rendezvény volt (a másik szomszédfaluban meg pálinkafesztivál... hogy fellendült a környék...), a Csík Zenekar volt az egyik fellépő, ráadásul Ferenczi György vendégszereplésével, aminek külön örültem! az utolsó előtti dal az "Ez a vonat..." c. dal volt. persze bőgtem. persze Gyuri jutott eszembe. :(

a Kincsem Parkban egyébként rengeteget fotóztam. vicces volt, mert az állatokra úgy rácsodálkoztunk, mintha nem a szomszéd faluban nőttünk volna fel a Tesómmal. :) najó, a struccra azért anyukám is rácsodálkozott. meg a pávára. :) 

vasárnap masszív napozást csaptam, lett egy kis színem végre, bár a lábam még mindig falfehér. :( de karra és dekoltázsra azért rágyúrtam. :) most aztán kenhetem, hogy a hámlás elkerüljön. :)

újabb rajongóval gazdagodott a blogolvasók tábora. Hétfői az konkrétan. :) örülök, ha jól és szórakoztatóan írok. alapvetően ez a cél. hiszen tisztában vagyok vele, hogy az életem, a gondolataim kívülállóknak unalmasak lennének, ha nem adnám elő olyan jól. :) 

ma reggel jól kibasztam magammal majdnem. :) volt még egy kis maradék dzsodzsoka, de csak 3 slukk (Andi persze egyből levágta, mikor meglátott, hogy mivel indítottam a napot), elszívtam, de előtte már bevettem a pajzsmirigyes gyógyszeremet, aminek egyik mellékhatása a szívdobogás (egy másik a súlyvesztés!!! JUPPPIIII!!!! :DDD), meg emellé még Liquid Soul remixet nyomattam, ami jó kis pattogós goa volt... szóval mire a Blahára értem, már alig bírtam magammal, hogy ne táncoljak és ugráljak a tér közepén a buszt várva. :) eszméletlenül felpörögtem. :) de ilyet mégegyszer nem csinálok, mert a szivem majd kiugrott a helyéről. bazzz. nem vagyok normális. :)

tegnap este felpattantam az új szobabicómra, 2 km-t letekertem csak úgy. a seggem széttörte a nyereg, de nem adom fel, mert érzem, hogy jót tett mindenemnek. igyekszem napi 1 órát legalább gyötörni magam rajta, hogy formálódjon már a puhos testem egy kicsit. a fogyás mintha beindult volna, legalább is inkább látszik külső szemmel nézve, mint a mérleg felől nézve, de a pacalságon csak a mozgás segít. 

jut eszembe, a pajzsmirigyes gyógyszer fel tudja borítani a ciklust? csak mert már szombaton meg kellett volna jönnie, aztán még semmi. terhes nem lehetek nyilván, úgyhogy csak erre a hülye gyógyszerre gondolok. remélem, azért nem csúszik sokat, legalább Ozorán ne legyen már ezzel gondom. másrészt meg, Nőtársaim, akik régóta küzdötök azzal, hogy nem tudtok fogyni: nézessétek meg a pajzsmirigyműködéseteket, mert ha alulműködik, mint nekem, akkor az központi oka lehet a lassú anyagcserének és a diétás szenvedésnek!!! eü. félpercek ezennel off. :)

na, ki a bajnok a PL-ben??? :))) jójó, ezt már múlt héten is lehetett tudni, de akkoris!!! :)))) CSAK A MUUUUUUUU!!!!! :DD

Barbikától ma olyan zsönyörűséges ajándékot kaptam, hogy kész. sikítva rohantam Ginához hátra, hogy nézze már meg!!! :))) természetesen "véletlenül" éppen Rooney pólóban vagyok ma, úgyhogy ez pláne jól jött ki. :) itt egy kép a kacsa-családról, akik az asztalomon laknak, immár hárman. na, melyiket kaptam Barbitól? :)))




holnap munka után a Kossal fogok kirándulni. igaz randim lenne valami pöccsel, aki tegnap hívott, de nem érdekel. majd lemondom. meg törlöm is magam a faszba arról a társkeresőről. ennyi elég volt. :)) a Kos egyértelműen szexelni akar velem, legalább is úgy érzem, de én még nem akarom. 8 hónap szexmentesség után még képes vagyok nemet mondani. normális-e vagyok??? szerintem igen. :)

ma elvileg jön Zé. már tegnap jött volna, de későn értem haza. úgyhogy ma jön. jó nagy retek és kupi van otthon. leszarom. ahogy ismerem már, úgyse jön. :)