csütörtök, május 19, 2011

a nagy helyzet

az, hogy egyik pasi sem tudott megmozgatni eddig, aki érdeklődött irántam. én becsülettel végignéztem mindenki adatlapját, fényképeit, esetleg váltottunk is pár levelet az ígéretesebbjével, de mindegyik egy halom kakker. 
hétfőn 1, azaz egy pasi végre érdekelni kezdett, mert a goa fullon szekciójának képviselője, minden évben Ozorán van, és szinte minden este valami partyban zenél. na, vele kapcsolatban felcsillant a szemem, érthető okokból. tegnap estére beszéltünk meg randit, még hétfőn, meg azt, hogy majd szerdán keres napközben, telefonon, és pontosítunk. na, hát kb. úgy hívott fel, mint bármelyikőtök. sehogy. én meg nyilván nem hívom, azt el lehet felejteni. 
nos, ennyit a pasikról. 

másról meg igazán nem is tudok mit írni. ma már térdig érő farmerban és pacskerszandiban jöttem, mert 27 fokban én nem fogok megőrülni, úgy döntöttem. el is felejtettem már, hogy van ez a nackóm, nagyon megörültem neki reggel, mikor kibányásztam a szekrény mélyéről. :) csini vagyok, bár most meg a hajmosás maradt ki, mert nem bírtam időben felkelni, de pont leszarom.

a macska vasárnap óta megint kurrog, ezért vagyok én ilyen fáradt, mert nem alszok miatta eleget. holnap elhúzunk anyuékhoz végre, majd ott kipihenem magam. :)

egyéb nincs, ha csak az nem, hogy a fizum felét még mindig nem kaptam meg. már megint. szóltam FA-nak. azt mondja: "nem kaptál fizetést?" (mármint a másik felére gondolt), mondom: "de, kaptam némi aprópénzt, csak a bankom kevesli..." pfff... menjen ez is az anyjába. tudja, hogy mennyit keresek??? tudja, hogy mennyi kiadásom van? tudja, hogy miből élek? fogalma sincs semmiről... leszophat az is. holnap 20-a és az áprilisi fizetésem még nem katam meg teljes egészében. jó, mi? :S