hétfő, május 09, 2011

szétvihogtam magam pénteken

mikor egy régi kollégámmal taliztam. ittunk egy kávét, meg dumálgattunk a Corvin Pláza egyik kávézójában. neki adtam oda az ajándék jegyeket a Gipsy Kings koncertre. jó helyre került. :) tényleg, még nem is kérdeztem tőle, hogy milyen volt. :)
szóval jót derültünk Amival, aki egyébként meleg... kitárgyaltuk Márkot is rendesen... sikítottam. :) meg az összes régi melegkollégát is megbeszéltük persze, hogy mi van velük. térdcsapkodás volt az egész. :) a jegyekért cserébe vett nekem sexy dobozban kínai kaját, ami nagyon finom volt, cserébe úgy megakadt a gyűrűmben, hogy azt hittem itt a vég, most tényleg meghalok.
péntek estétől szombat reggelig csak fetrengtem, mert hányni sem bírtam, se alul, se felül nem jött semmi, nem mozdult sehova a kaja, csak nyomott belülről, mint a dög. aztán szombat reggel nagynehezen elaludtam, bár még fájt, így aztán szombat délután 4-kor keltem fel. ennyit a hétvégi tervekről, úgy mint: takarítás, mosás, pakolászás, ügyintézés. mert szombaton már semmit nem csináltam persze. vasárnap meg pláne. rájöttem, hogy hetek óta nem volt egy nyugodt, szabad hétvégém egyedül, és hogy ezt ideje pótolni, hát meg is tettem. vasárnap se csináltam semmit. deszép. :) azt hittem, lesz majd még hétvégém, amikor megcsinálhatom amit akartam, de ahogy belenéztem a naptárba tegnap este, kiderült, hogy valami minden hétvégén lesz, mármint a görög útig... úgyhogy nem tudom mikor vakarom ki a lakást, meg magamat a fosból, de egyszer biztosan. :) 

a kiccica már jól van, zabál és nem hány. parádés. :)

ma reggel körmösnél kezdtem, reggel 6-kor. :( hulladék vagyok. zokogtam, mikor 5-kor fel kellett kelni. :( szép piros a körmöm megint, de megbolondítottam egy pici fekete kövecskével. muszáj. :) jön a BL-döntő, a PL meg már a zsebben, legalább májusban MU színekben kell pompázzak. :) 

ma már eljutottam arra a pontra, hogy szinte bárki érdekel a társkeresőkön, aki nem fővárosi, vagy legalább budai, de inkább vidéki, dunántúli, külföldi stb. kell egy pasi, és el innen a városból a fenébe. elegem van. az éjjel is egyszer valami riasztó ébresztett fel, aztán meg hangos pofázásra ébredtem, ami az utcáról jött föl, és pedig a 4-en lakom. élhetetlen ez belváros, tök elegem van belőle. 

ma 3-kor elvileg lesz egy titkos randim itt nem messze, egy kávézóban. kíváncsi leszek. egyáltalán el tudok-e lógni oda. :) holnap reggel meg állásinterjúval kezdek. deszép. :)