kedd, május 24, 2011

reggel megjött minden

amit vártam. először, hajnalban a fizum. ajvé. 24-én. parádés. aztán reggel, pont indulás előtt Vérnénnye is. ajvé. ez még várhatott volna egy napot, mert tegnap este elalvás előtt szépen elterveztem, hogy milyen jót fogok én szexelni ma a Kossal, a kirándulásunk hevében, egy pléden, valahol a szabadban. de hát akkor ez így ebben a formában most bukó. :( biztos csalódott lesz. kicsit én is az vagyok. ha valakivel, akkor a Kossal igazán jókat lehet szexelni. főleg, hogy ő aztán az igazán kényeztetős fajta. nem nyavalyog 5 perc után, hogy elfáradt, hanem akár órákig is képes nyalakodni. ezt díjazom. :) sőt, cserébe nem várja el, hogy a hatalmas szerszámával kiakasszam az állkapcsom. :) ha belémhatol, az mindkettőnknek bőven elég. :)) persze tudom, hogy őt Vérnénnye aztán a legkevésbé sem izgatja, de engem meg igen. főleg első napon, úgyhogy ma tényleg csak kirándulunk. :) pedig hűdeszexi akartam lenni. :) nyammm. :))

volt nálam tegnap Zé. pofátlanul betolta a kérdést: "ezt a szobabiciklit használod?" bazdmeg. pont elég lelki sérülést okoztál már nekem, miért kell még belémrúgni? mondtam neki, hogy még csak egy hete van meg, de igenis, használom. úgy tűnik, remekül megvan a csajával, a hétvégén sátorozni mennek a Dunapartra, meg skandináv krimiket néznek együtt. meg Hiperkarmát hallgatnak. deszép. áldásom rájuk. én előadtam a pörgős életem, meg hogy megyünk nyaralni, aztán VOLT, aztán Ozora. szóval nincs uncsizás, meg nincs depi. szemmel látható neki is, hogy jól érzem magam a bőrömben. 1 órányit beszélgettünk kb. intenzíven, aztán megnéztük a Két pasi, meg egy kicsi 2 db aktuális részét, majd fél9-kor még mindig nem ment haza. ültünk, hallgattuk a rádiót, nem beszéltünk semmiről. látványosan ásítoztam, hogy vegye már észre magát. de csak fél óra múlva sikerült kb. elhúznia. búcsúzáskor mintha várt volna valamit, mintha zavarban lett volna, vagy nem is tudom. nem engedtem, hogy szájonpusziljon. lófaszt! nem vagyunk úgy!!! elég is volt belőle egy jó pár hónapra megint. 

tegnap anyuék a helyi fidesz szervezet szervezésében egy parlamenti látogatáson vettek részt. a Tesóm meg munkájánál fogva elég sűrűn megfordul ott, úgyhogy tegnap volt nagy öröm, mikor a Házban is összefutottak. :) anyukám lelkesen sorolta este telefonon, hogy melyik képviselőkkel találkoztak, beszéltek néhány szót. még az ülésteremben is bent voltak, ülés közben... szóval a Családunk 3/4 része az Országházban adott egymásnak randevút tegnap. már csak én hiányoztam oda, de nagyon. :))) 

2 hét múlva ilyenkor már Görögországban leszek!!! JUHUUUUUUUU!!! kicsit tartok most attól, hogy én leszek a legidősebb a csapatban, és hogyan jövök ki a többiekkel, de nagyjából pont leszarom. viszek könyvet, zenét, napolajat, némi pénzt, aztán ennyi. döglök a parton, olvasok, napozok, néha fürdök és koktélt/mazsolabort fogok kortyolgatni egész nap. ebből baj nem lehet. engem semmiféle shopping, meg kirándulás nem érdekel. a Családon kívül még kb. 3 embernek hozok ajándékot, aztán jónapot. nem csinálok ügyet ebből sem. ez a bohóckodás, hogy majd főzzünk, meg vásároljunk, meg mittomén. lesznek ott kaják, néhány euróért, ki a franc akar főzni? még ha egy Séf is az útitársunk lesz, akkor is! hülyeség lenne nem a helyi kajákat enni, hanem főzni. ráadásul mindenféle szupermarket is lesz a közelünkben, szóval tényleg nem értem, mire ez a nagy pörgés, hogy konzervek, meg kajahegyek. nekem napi 1-2 tábla csoki bőven elég, meg feta sajt és olívabogyó. azzal elvagyok bármeddig. :) mást úgysem bírok megenni. :) meg dögmelegben pláne nem kell pörkölt, vagy egyéb nehéz kaja. chilis bab? fujjj!!! :S

Gina már össze van pakolva (TÉNYLEG!!!), én még egy csomó mindent meg se vettem, amire majd szükségem lesz a nyaralás alatt. mivel 6-án délben indulunk, ezért minden bizonnyal 5-én este vásárolok be, és majd akkor kezdek pakolni, ahogy szokásom. :) cicukát sajnálom már most, hogy másfél hétig megint nem lát, sőt, inkább 2, mert utána meg rögtön vitorlázós csapatépítő, meg Andiékkal balatoni nyaralóban tivornyázás egész hétvégén... :)))

szombaton délután gyertek Monorra, a borfesztiválra, és nézzétek meg Banya barátnőm fotókiállítását az 5-ös pincében!!!! :))) én ott leszek!! :) aztán tipli Pestre, mert BL-döntő, meg aztán még a Normafán is kinéz egy partyzás. :)))

vasárnap délután pedig kocc Kisfókával. kimondhatatlanul várom. :)