hétfő, április 04, 2011

nincs vicces kedvem

ma, pedig alapvetően nincs miért szomorkodnom, vagy idegesnek lennem, csak egyszerűen nem érdekel senki és semmi, és még beszélgetni sincs kedvem senkivel. poénkodni meg pláne nem esik jól. 
a péntek is egy nagy rakás fos volt. főleg, hogy egész nap azon járt az agyam, hogy hol kéne éppen lenni, és miért nem vagyok ott. konkrétan egy temetésen kellett volna lennem, de mivel új projektet sóztak a nyakamba, és ez csak plusz munkával jár, plusz pénzzel persze nem, egyszerűen nem tudtam megoldani, hogy elmehessek. ráadásul OJ most valami hisztigép lett, a szabadságaim szinte párosával fogynak miatta... ebből is dekurvára elegem van. :( úgyhogy temetés helyett elmentem tárgyalni, mert az nekem marhajó. a végén kiderül, hogy ebből a megbízásból sem lesz semmi, de akkor komolyan felrúgok valakit. 
aztán még nap végén elpofáztuk itt az időt, illetve én már mentem volna, csak nem is tudom miért várakoztam, ebből az lett, hogy majdnem este 6-kor tudtam hazaindulni. háddejó. :( akkor még bevásárlás, meg tortacsinálás szombatra... áhhh... :(
a torta nem is lett olyan jó, mint máskor szokott lenni. vagy a tejföllel volt baj, amit beleraktam, vagy túlcukroztam a krémet, nem tudom, de összeesett és folyósodott a krém, és nem lett olyan fincsi, mint amilyen régebben volt. najó, így is ízlett mindenkinek. :))) csak én, a maximalista, tudtam, hogy tudok én ennél jobbat is. :))
a péntek este csúcspontja a lila majmok legyőzése volt. nem is baj, hogy nem több góllal, mert nem a revans volt a lényeg, hanem a 3 pont. ahhoz meg 1 góllal is pont elég többet rúgni, mint az ellenfél. :) a lilák egyébként jól játszottak, és a Fradi is. Heinz pl. nagyon fog hiányozni, ha tényleg visszavonul, ahogy a hírekben írják.

szombaton fél8-kor volt ébresztő, dawntempoval természetesen. :) 9-ig nyomattam, üvöltettem. pont akkor írtam fb-ra, hogy mekkora királyok, amikor Zé is jelentkezett sms-ben, hogy ugye hallgatom, mert nagyon jó. :) hát persze, hogy hallgattam! :))) ez az erős kapcsolat közöttünk, hogy ugyanazt, ugyanakkor képesek vagyunk csinálni és/vagy gondolni, több km távolságból is, minden előzetes megbeszélés nélkül... hát azért ez még mindig bámulatos! asszem megkérdezem majd Pétert, hogy nekünk Zével mi közünk volt egymáshoz anno. mármint a lelkeinknek. mert ami közöttünk van, úgy egyébként, az nyilván nem véletlen.

ó, azért kicsit el is kalandoztam... mert valamiért lejátszódott a fejemben az, ahogy Zé nekemesik és szexelünk egy vadállatiasat, amilyet mi ketten egymással még soha... de már le is pörögtem a témáról. biztos a szexhiány miatt jött elő ilyen belőlem, le is kezeltem a problémát egy jó kis pornóval, az a biztos. :))

10-re mentem szombaton a Stexbe villásreggelizni az egri "különítménnyel", akiket már 2 éve legalább nem láttam. :( tipikus, hogy aki a legközelebb lakik, pont az késik el. nem tehettem róla, egyszerűen nem tudtam elszakadni a tükörtől, annyira tetszett, amit benne láttam. :) 

12 után értem haza, két vödör kávé volt bennem, semmi más. erre fújtam egy cigit, meg egy kis energiaitalt... bazz... úgy el kezdett dobogni a szivem, hogy azt hittem meghalok. egyből le is tettem az energiaitalt. :) főleg, mert aztán felpörögtem én mástól is. a MU 2 gólos hátrányból fordított 15 perc alatt, a végén 4:2-re verte a WHU-t, akik már egy 4:0-val megszórtak minket a szezonban, igaz, kupameccsen, de az is fájt, kurvára, sőt!!! a lényeg, hogy Rooo mesterhármast rúgott, én meg sikítoztam, mint az állat. :))) megint majdnem szétvertem az asztalomat örömömben. :)) fáj is a kezem... :((( 

a meccs után nemsokkal érkezett Andi, aztán Gina. ettünk tortát, meg ezt-azt. :) dumáltunk egy csomót. Balázs kb. 9 körül csatlakozott. aztán Andiék éjfélig maradtak, mi Ginával még csináltunk egy alvós cigit. ennek az lett a vége, hogy sikítva-üvöltözve táncoltunk a nappaliban hajnali 1-kor. mégpedig erre a számra indultunk be teljesen: Pleasurekraft: Tarantula. ohhhhhhhh... már ma meghallgattam 142-szer. :))) (a 45. másodpercnél már elszáll az agyam, és úgy érzem, meghülyülök, annyira jóóóóó!!) de vasárnap hajnalban Ginával amit erre sikítoztunk az kész. én csak röhögni tudtam, annyira élveztem. csutka hangerőn toltuk. :)) és aztán jött a nagy kék hűtő... :))) najó, ezt megintcsak én értem, de sebaj. :)) ez az én naplóm, magamnak írom. :))) szóval jött a nagy kék hűtő, végszóra, és azonnal hívtam Andiékat, hogy a kocsiban ugye hallották ezt a számot ők is? nem vette fel, de később visszahívott, mikor hazaértek, hogy nem hallották, mert Balázs annyira álmos volt, hogy muszáj volt Belgát énekelni az uccsó 20 percben, hogy el ne aludjon a volánnál. :)

fél2 körül Gina elment lefeküdni, én még 3-ig tévéztem, aztán én is eltakarodtam. :) 10-kor keltem, mert most volt az első adás. nem volt annyira gázos, bár én már láttam magam a vágóképekben, meg persze a végén, a következő adás "előzetesében"... na, azt nem kellett volna. kicsit kétségbeestem. :))) a Tesóm szerint legyek büszke magamra, hogy ezt bevállaltam, meg hogy fogytam, meg ilyenek, és ne pörögjek az adáson. így lesz. :)

ezután már csak tévézés volt egész nap, semmi más.

ma reggel bénáztam, hogy mit vegyek fel, aztán eszembejutott szerencsére hamar, hogy Roooo vágott egy hármast szombaton, így egyértelmű lett, hogy a Rooney-s felsőmben jövök. mert megérdemlem. és persze Ő is. :)))

najó, van még egy szám, amire nagyon ráizgultunk a rádióban (RadioFace - FM 88.1), Fedde Le Grande feat. Mr. V: Back & Forth (Fedde's FutureFunk Remix)

enjoy! :)