csütörtök, március 31, 2011

várakozásaimon felül teljesített

a magyar válogatott kedden este. mire 2:1-re vezettünk, én már rekedtre üvöltöttem magam, szétvertem majdnem a dohányzóasztalt örömömben, meg persze volt ablakon kiüvöltés is: "HAJRÁ MAGYAROK!!!" :))) remek második félidőt produkáltunk, bár így nyomatták volna a fiúk pénteken is. de való igaz, erre már lehet építeni, és azért a hollandoknak otthon 3-at rúgni mostanában nem sok csapatnak sikerült. szóval ez mindenképpen eredmény és bizakodásra ad okot. :)
mondjuk a játékvezető ténykedése miatt én azonnal megóvtam volna a meccset, de úgy látszik, ezzel nincs kedve senkinek foglalkozni. :(

egyébként pörög az élet. kiderült, hogy Zé bnője féltékeny, azért volt a hiszti. (állítólag még a saját nővérére is, azért ez eléggé gázos) Zé szerint én vagyok "a legjobb fej, akit ismer", és újfent "bír". hát én is bírom, de nálam ennek már semmi plusz jelentése nincs. no, mondjuk ki tudja, hogy nála most van-e éppen... vagy nem is tudom. nem is rágódok ezen, igazából csak tényközlés, hogy ez van. :) 

amúgy meg bekerültem a pozitív spirálba, ahogy Péter előre jelezte... NAGYON DURVA!!! :))) tegnap táncot jártam örömömben, mert megjött a nyugdíjpénztártól az elszámolás, amit már nagyon-nagyon vártam! :) hát nem véletlenül... legmerészebb álmaimat is felülmúlta az összeg, amit a papíron találtam. :) VÉGRE EGYENESBE JÖVÖK!!! juhuuuuuuuuuuuu!! egyből felhívtam a Tesómat az örömhírrel, ő nem akarta elhinni, vagy 5-ször megkérdezte, hogy nem néztem-e el egy nullát, vagy valamit... DE NEM!!! nem mondanék többet, de csinos kis összegről van szó. :) egyetlen szépséghibája, hogy július 20-tól kezdik a kiutalást, szóval nem tudom, mikor kapom meg, de hát erre várni örömteli. :)))
aztán ma reggel, a régen elveszettnek és lejártnak hitt útlevelem találtam meg, teljesen véletlenül, és kiderült, hogy jövő nyárig még érvényes!!! :))) juhuuuuuuuuuu!!! erre se kell elcsesznem még idén 7500,- Ft-ot!!! :))) irány GÖRÖGORSZÁG!!!!! :DDDDDDDDD

jut eszembe, kedden még Zsóval is sikerült a meccs előtt összefutnom. napközben felhívott, hogy mit csinálok munka után. nyilván semmit se csináltam. azt hittem szabadnapos és bent van a városban, de nem, dolgozott, de már nem bírta tovább nélkülem, ezért munka után vette az irányt Érdről és bejött, hogy talizzunk. :) a Himnuszra pont haza is értem takkra. :) és annyira jó volt látni, és dumizni. :))) 

ah, a héten már reklámozzák a műsort a Viasaton. durva volt látni... bár még ugye nem minket reklámoznak, mi jövő hét vasárnap leszünk, de akikkel forgattunk, ők lesznek most. ahogy néztem a képeket, el tudom képzelni, hogy az interjúknál egy merő arc lesz az egész képernyő. hogy ezt ki találta ki? én nem tudom. a fejem be fogja tölteni a legszélesebb plazmákat is, olyan a felvétel. no, mindegy. :) hálistennek délelőtt lesz, olyankor úgyse néz senki tévét. :))) (Viasat3, vasárnap 10:20)

öööööö... mi van még? semmi különös. boldogság, szabadság, optimizmus, boldogság, szabadság, optimizmus... folytassam??? :)))

pasim is lesz nemsokára ám! mert hiszek benne. és mert kurvajó csaj vagyok!!! szép, aranyos, kedves, csinos, okos, humoros, szexistennő... soroljam??? :)))