hétfő, március 21, 2011

néhány gondolat erejéig

visszatérnék még a csütörtök esti, Owen történetre... 
nos, LAndieval beszéltem erről pénteken, és kérdezte, hogy ha már fél éve nem szexeltem, akkor legalább "eü" jelleggel miért nem csaptam bele. 
persze, egyrészt igaza van, megtehettem volna. másrészt viszont két dolog miatt sem.
az egyik, hogy még egy eüszexhez is két ember kell, aki kívánja egymást. és hát én Owent egyáltalán nem kívántam meg. nem mondom, hogy nem futott át az agyamon egy röpke, elbódult pillanatban, de alapvetően nem. mert ha megkívántam volna, akkor simán leteperem és nem nyavalygok ezen.
a másik pedig, hogy én most már csak akkor akarok szexelni bárkivel is, ha megvan a kölcsönös vonzalom, egymás kívánása, akár még érzelmek is (tehát van néhány találkozó, udvarlás, ciccergés...). nem mondom, hogy csak majd akkor, ha halálosan beleszeretek valakibe és viszont, de legalább úgy induljon már, mint egy egészséges kapcsolat. még az sem biztos, hogy ettől örök életig tart, ezt tudom, de legalább ne úgy essünk más egymásnak, hogy semmi vonzalom, semmi kívánás, csak teljesítjük a kötelezőt. 

és ha nekem erre még fél évet kell várnom, az sem érdekel, de nem akarok semmiféle érzelemmentes, egyéjszakás szarba belemenni. én is akarni akarom a másikat. én is akarok érezni valamit, bármit, ha mást nem, vonzalmat, érdeklődést a másik iránt. ezek nélkül nekem már nem megy. és nem is akarom, hogy menjen. mert szerintem nincs ezzel baj, hogy én ezt akarom, hogy erre vágyom.

pénteken este nagyon korán lefeküdtem aludni, mert hulladék voltam persze. nem is tudom, hogy éltem túl az egész napot. örvendetes hír, hogy átmentünk az ISO-n, volt a cégnél "enyhe nem megfelelés", de nem a mi területünkön, úgyhogy mindenki bekaphattya. viszont ma reggelre elveszítettünk egy újabb megbízást (várható volt, hogy ez lesz), ami annyira nem nagy érvágás, mint a másik volt (ami miatt nem kaptam tavaly év végén bónuszt), de mégiscsak veszteség. szerencsére ezt a megbízást alapból OJ-ra bízta FA, nem rám (az már más kérdés, hogy ettől függetlenül ami foglalkozva volt vele, azt csak én csináltam), bár így is számítok arra, hogy le leszünk baszva kollektívan, mindketten, de már ezt is leszarom. ha baj van, akkor én is hibás vagyok, ha minden oké, akkor csak OJ csinál mindent jól. nálunk ez a megítélés. ja, mert OJ férfi, én meg nő vagyok. ennyi. az már egy másik kérdés, hogy az auditáláskor egy csomószor át kellett vennem a szót, sőt, OJ direkt átadta a szót, mert rengeteg dologról fogalma nem volt. FA végig a hátunk mögött állt, én meg parádéztam a táblázataimmal, az auditorral teljesen egy nyelvet beszéltünk (anno, a főiskolán, csak egy hajszálon múlott, hogy nem szereztem meg az auditori képesítést, és már nagyon bánom ezt), szóval élveztem, hogy végre én vagyok az okosabb mindenkinél. nyilván, ettől még nem értékeli senki, főleg FA nem, mert ha jól csinálunk valamit, akkor az a normális, a természetes, azért semmi dícséret nem jár. azért nekünk az is öröm, hogy nem nálunk volt a gebasz. :)

szombaton kb. fél napra jöttem be, délután 1-re már otthon is voltam. végül 3 körül indultunk el anyuékhoz. jó rövid volt a hétvége, ráadásul a Hold miatt aludni sem nagyon bírtam, de most újra hétfő, és újult erővel vetem bele magam a munkába. :)