kedd, március 22, 2011

farsang már elmúlt

de anyukámnak mindig szokása ebben az időszakban fánkot sütni. vasárnap is ezt tette. :) ott voltam mellette, figyeltem, hogy mit csinál, hogyan dagaszt, de a fánkokat már én sütöttem ki. hoztam persze haza egy csomót. úgy volt, hogy OJ-t is megkínálom belőle, de annyira önző vagyok, meg persze annyira finom volt a fánk, hogy egy üveg lekvárral inkább bekebeleztem én magam. najó, két este alatt, de eltűnt. nyami. :)

na, holnap én megyek tárgyalni FA-val egy új megbízóhoz. parádés. :) mivel egy megbízót megint elvesztettünk, kötelességemnek éreztem, hogy rápörögjek a témára. meg igazából várható is volt, hogy szükség lesz erre az újra. és az, hogy Bertával dumáltam a múlt héten, meg hogy 2 év után újra találkoztunk, erre is jó volt természetesen, és ebből is látszik, hogy semmi sem véletlen, hiszen akkor még megvolt az előző megbízás. :) ja, merthogy Berta ennél a jövendőbeli partnernél dolgozik, ráadásul pont olyan munkakörben, hogy ő tartja a kapcsolatot a külsősökkel. :) hát mekkora jóság ez! :) hiszek benne, hogy valami plusz juti is leesik majd nekem ebből a melóból. :) méghozzá egyszerűbben, mint gondolnám és hamarabb, mint gondolnám. :) most már csak az opik agyát kéne úgy átmosni, hogy menjen az értékesítés. :) én nagyon pozitív vagyok, meg alapvetően a dolgaim mostanában viszonylag jól alakulnak. (azt akartam írni, hogy nagyon jól, de az még talán túlzás lenne, viszont valahogy most minden pont úgy történik, ahogy szeretném)

nem titok, a pozitív gondolkodás, a pozitív megerősítések hatnak ilyen jól az életemre. :) belekerültem egy spirálba, ami felfelé húz, és ez nagyon jó érzés. :) valahogy most minden összejön. :) apró dolgok egyébként, tehát a lottó 5-öst még nem nyertem meg (no, nem is lottózok), de ezek az apróságok is be tudják aranyozni a napjaimat. :) este meg megy a hálálkodás és a köszönet, hogy milyen jó kis napot csináltak nekem. :) mert megérdemlem. :) jójó, magamnak csinálom, de akinek meg kell, annak megköszönöm. :)

azt persze el is felejtettem megírni a nagy őrület közepette, hogy a múltkori, Owenes randira menet 3 pasival is szemeztem a villamoson, tegnap összemosolyogtam egy nagyon helyes pasival hazafelé... egyre többen megnéznek, és szerencsére már nemcsak a helyi kissebbséget képviselő gusztustalanságok, hanem zsönyörűséges fiatalemberek is. :) szerintem az új hajam is közrejátszik. addig-addig, hogy megbékélek vele. :) najó, máris megbékéltem vele. :) csak még fura. :) 

holnap csiniben jövök, vagyis mégcsinibben, mint ma. :) najó, ma sportosban nyomom inkább, nem csajosban. :) de jól nézek ki, és ez a lényeg!! :))

csodálatosan zsönyörűséges ez a tavasz, a napsütés, a meleg, a jó idő... annyira élvezem!!! :)) lassan beindul a Kopaszi-járat, hazafelé, megyek napozni, meg olvasni, meg lazulni. muszáj színt magamra szednem, mert nem akarok Görögországban az első nap pecsenyére sülni. felkészülök inkább, előre. :) 

ésssssss, a jövő héten már 7-essel fog kezdődni a súlyom. :) hiszek benne. :)