hétfő, március 28, 2011

a meccset kivéve

minden tökéletesen sikerült a hétvégén. najó, a torta epres lett, nem málnás, de hát ki nem szarta le?? :)

a meccsről csak annyit, hogy nem is tudom, mit vártam, meg úgy egyáltalán mit várt az ország... Isteni szerencse, hogy végül nem mentünk ki a meccsre, se sok pénzért, se kevésért, mert tuti, hogy amilyen ideges lettem, szétbasztam volna valakit/valamit. annyira látszott, hogy nem egy súlycsoport a két csapat, meg valahogy a magyarokból hiányzott a tűz, a küzdés. kaphattunk volna 8-at is akár... :( és akkor Király Gábor, akinek a hónaljszőrén suhant be az első gól, ilyet nyilatkozik a meccs után: "most már legalább tudjuk, milyenek a hollandok..." hátbazmeeeeeg, eddig nem volt világos? nem néztétek a vb-t? a föld alatt voltatok egész nyáron, tv nélkül??? hátmijafasz? áhhh... Királyt is a faszért nem felejtik már el a kapuban. ott van Gulácsi, a 'Pool kispadjáról is többet mutat, mint ez a vén fasz.

pénteken Zé nem jött egyébként (nem is baj), hívtam, de a telefonja nem volt kapcsolható. hát leszartam. azóta se jelentkezett. azért remélem, nem történt baja, bár csalánba nem üt... :)
szóval hárman csajok álltunk neki a meccsnek, Balázs fél12-re érkezett meg kb. onnantól aztán ledobott a lánc mindent. :) megtaláltuk a tökéletes kombót a bulizáshoz, DuckTV hang nélkül (csak a kép) + Rise FM (vagy Face, a tök tudja, hogy mi ez most, a lényeg, hogy FM 88.1 Bp-en) zenéje. aztakurva. sikítva röhögtünk, de mindenen! :) hajnali 3-ig néztük és hallgattuk ezt így. közben piálás, fújás...
szombaton 11 körül keltünk fel, azonnal bekapcsoltam a fenti kombót, és néztük/hallgattuk tovább. :)
Andiék aztán elmentek családi ebédre, Gina meg haza, feltöltődni (én is ezt csináltam otthon), majd este 6-ra jöttek vissza Andiék, Gina kicsit később, és mentünk házibuliba ahhoz a sráchoz, aki a görögországi utat szervezi. na, a házibuli annyira tré volt, hogy bár nem akartunk menni Balázst megnézni hokizás közben, mégis úgy döntöttünk, hogy megyünk. főleg, mikor a Best of AC/DC albumot kezdték nyomatni. mi meg még rá voltunk szívódva a RiseFM zenéire... hűűű, az gyilkos volt. :( úgyhogy le is koccoltunk hamar. állítólag utána jó lett a buli. állítólag... 

el kell, hogy mondjam, hogy nekünk is. :) először olyan röhögést csináltunk a sportlétesítmény mellett, hogy én már kiabáltam Ginával, hogy hagyja abba a sztorizást, mert fáj a hasam a röhögéstől. Andi csak visított, Gina meg tolta. aztán megnéztük Balázst, de a jégcsarnokban hidegebb volt, mint a szabadlevegőn, este 10-kor, úgyhogy nem sokat álltunk a pálya mellett. végül inkább beültünk a kocsiba, nyomattuk a bort, cigiztünk, üvöltettük mélynyomóval (350W) a RiseFM-et, fotóztunk és röhögtünk. :) 

végre előkerült Balázs, elindultunk hazafelé, mármint hozzám. ott folytattuk, ahol abbahagytuk: DuckTV+RiseFM. beszarás. :) Andiék végül még éjszaka elindultak haza, Gina nálam aludt, vasárnap délután 5-ig volt ott. majdnem délben keltünk fel, kávéztunk, ebédeltünk, sorozatokat néztünk, és ennyi. :)

már tervezzük a szombatot, hogy mekkora partizás lesz megint. :)) kb. így tudjuk túlélni az egész hetet. :)