csütörtök, március 17, 2011

egy óra sétával

kezdtük a dumizást Bertával tegnap. majdnem hazáig sétáltunk a munkahelyemtől. ha nem esett volna útba a Keleti pu. és környéke, valamint a büdös Thököly út, még élvezhető is lett volna, bár a sztorizás elterelte a figyelmünket a zavaró körülményekről. 
vagy 2 éve nem találkoztunk, és elég sokminden történt azóta, főleg Bertával. kedvemre valóan változtak körülötte a dolgok, meg talán ő maga is sokat változott, és ezeket örömmel könyveltem el. kiderült (7 éve ismerjük egymást), hogy Berta trance rajongó, úgyhogy már meg is van, hogy kivel fogok én táncolni és megőrülni. mivel ő még szarabb anyagi helyzetben van, mint én, nyilván az olcsó/költséghatékony bulikat fogjuk továbbra is preferálni, de legalább van Valaki, akivel el lehet menni ilyen helyekre. :) ja, és kiderült, hogy Berta is fúj, elég rendesen... na, ezen lepődtem meg a legjobban. :) persze ezt is örömmel konstatáltam. :) "mindenki függ valamitől..." ugye-ugye? 
szóval Berta-vonal megújítva, felgöngyölítve, felfrissítve. :) mindig is imádtam ezt a Nőt egyébként, csak sokáig azt hittem, hogy alapvető dolgokban nagyon különbözünk egymástól. na, tegnap este 9-ig kiderült, hogy kurvára nem, sőt. :) 
és nem is agyalok azon (meg szerencsére ő sem), hogy mi volt az elmúlt 2 évben, valamiért így kellett lennie, hogy mi eltávolodtunk egymástól. most meg úgy van, hogy újra összeakadtunk. ennyi. ezek természetes dolgok, és semmi sem véletlen, minden történik valami miatt. 

ma is zsönyörűségesen csinosan sikerült felöltöznöm. bár kaptam egy laza idegrohamot a liftajtóban reggel, mikor szembesültem azzal, hogy a szénné igazgatott hajam szarrá fog menni az esőben. a hangoskodó, gitáros szomszédék épp léptek ki az ajtón, én talpig csiniben és sminkben, közben picit dühöngök... ja, és még azt is megpendítettem, hogy este megint későig buliztak. erre mondják, hogy ők aztán nem, biztos másik szomszéd. hát én nem tudom, de éjfél körül megint az öblös férfihangokat hallottam, nem értem, miért tagadják. :) 

de semmi nem érdekes, mert nem tud senki kizökkenteni a jókedvemből, a szépségemből, a csiniségemből. este 7-kor Owennel találkozom, az első Férfi lesz, aki az új designt látja. márint olyan Férfi, akinek a véleménye mérvadó számomra. kíváncsi vagyok. :)

najó, ma reggel már az új opival is flörtöltem kicsit. jójó, nagyon fiatal, de azért jólesett. :) mármint nekem, hogy volt kit húzni és rebegtetni rá a pilláimat. :) és most, hogy nem müxik a telefonom headsetje, és nem tudok zenét hallgatni, valahogy jobban észreveszem a pasikat is mindenfelé. a fürkésző tekintetüket például. :) szemezgetek a nekem tetszőkkel, aztán hátha... muszáj lesz ezen az úton elindulni, mert az internetes társkeresés számomra egyértelműen zsákutca, tegnap az utolsó helyről is töröltem magam, ahonnan még nem. elég volt.

a hétvégi nagyzabálás miatt/óta büntetem magam és szinte koplalok. mert megérdemlem. :) amúgy nem esik nehezemre, szerencsére, a koplalás, és a hajam is még mindig tart. :)

najó, lekoptam. :)