szerda, március 23, 2011

nem éri meg

korán lefeküdni. hiába tettem le a fejem este negyed9-kor, mégis fáradt vagyok. hajnali 3-ig szerintem ki is aludtam magam, utána már csak szenvedtem, persze reggel 7-kor meg már aludtam volna simán, de akkor már nem lehetett. :( 
azért jól el is késtem, a mai tárgyalásra muszáj volt rendesen felöltözni, meg sminkelni. :) én legalább nem égettem le a cégünket. :) 
mondjuk kezem-lábam remegett előtte, mint egy állásinterjú előtt, pedig nem volt ilyen tétje, de a lényeg, hogy túl vagyok rajta. :)

ma reggel felhívott Zé, hogy mi van a pénteki meccsel. mondtam neki, hogy nem megyünk ki a Stadionba, otthon nézzük a tévében. kérdezte, hogy csatlakozhat-e... rábólintottam. úgyhogy pénteken este jön ő is. remek lesz. :)
már nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet volt, de most már mindegy. egy estét csak kibírunk együtt. annyira nem hiányzik egyébként. 

amúgy meg a Nagy Testvér figyel, sehol nem vagyok biztonságban. :( ezt csak én értem, de ez pont elég. :S

ja, és olyan csini vagyok ma, hogy csak kapom sorba a bókokat. :) ódeszép nap ez a mai is. :) hogy a csodálatos tavaszi időjárásról már ne is beszéljek. :) az a legjobb az egész hétben. :)

egyéb betegség nincs, mára ennyit. :)