péntek, március 25, 2011

a ráncfelvarrás időszerűnek

bizonyult a blogon. mint bizonyára észre vettétek, új a külső, és a mottó is. :) ez utóbbi saját gondolat. :) szerintem pont idevaló. :) pozitív vagyok, mert egyedül is boldog vagyok, pláne szabad (bár ki tudja még, meddig), teljes az életem, amit vidáman élek. nem kesergek semmin, nem nyavalygok semmin, csak előre tekintek és sohasem hátra.
egyébként pedig úgy éreztem, hogy bennem is annyi változás történt, hogy ennek a blogon is meg kell jelennie valamilyen formában. :)

tegnap is akartam írni, de már kifutottam az időből, ezért most pótolom, hogy tulajdonképpen semmi érdekes nem történt sem tegnap, sem ma (eddig legalábbis). :)

najó, tegnap este azért némi történelmi eseményként végre nem csak arra használtam a zenét, hogy bulizzak, táncoljak otthon, a nappaliban (ha már buliba nem jutok el), hanem egy váratlan ötlettől vezérelve tornázni is kezdtem. zenére, tudatosan. éreztem a csökött izmaim, és most is érzem őket. jól átmozgattam magam, minden csontom átropogtattam, hajolgattam, törzskörzés, meg ilyenek. és nagyon jól esett! :) az álom is gyorsabban elnyomott. bár annyira nem volt szükség altatódalra, mert bár mikor hazaértem, akkor bepunnyadtam, de 8 után nekiálltam zenét hallgatni, felpörögtem, egyből el is mosogattam, takarítgattam (még mindig nincs minden kész a ma estére, de már alakul), pakolásztam. aztán jutalomból táncoltam, amiből még torna lett, este 10-ig. :) a szomszédok nyilván örültek a hangerőnek, de hát ez csak így jó, sehogy máshogy. :)
a Rise FM szolgáltatta a talpalávalót, egy nagyon jó kis szettel. fú, őrjöngtem, annyira jó zenék mentek! és remekül lehetett a ritmusukra tornázni is. :)

ma disznótoros-meccsnézős este. Andi, Gina és Zé, majd 11 körül Balázs is csatlakozik. ők lesznek a vendégeim. egy csokis-málnás tortát sütök, ha szerzek málnát addig valahol, ha nem, akkor helyette majd kitalálok mást, bár málna lenne a legjobb. jókor jut ilyesmi az eszembe, nem? :))

holnap lakásavató buliba megyünk, Andiék haverjához, akivel majd nyáron Görögországba is együtt megyünk. ez a buli azért is született, hogy az utazós társaság már előbb megismerje egymást, még az út előtt. én utána szeletelni mennék, szokás szerint, aztán, hogy mi lesz belőle, még nem tudom. vasárnap este is jó buli lesz valahol (VASÁRNAP??? omg), nem messze tőlem, hát majd elválik, hogy azzal is mi lesz.

éjjelente most már menetrendszerűen felébredek hajnali 3-kor, függetlenül attól, hogy korán fekszem le, vagy sem. ezt már kezdem unni egy kicsit. :( mindegy, talán vasárnap pihizek egy kicsit. ha már meccsek úgysem lesznek a hétvégén. :(

ma viszont nagyon fontos meccs lesz, tegnap este láttam Dzsudzsák Balázst nyilatkozni, és örvendetes, hogy mennyire pozitív az egész csapat, mennyire meg akarják mutatni, hogy mit tudnak. remélem, a hollandok hétvégéjét sikerül elbaszniuk. :))

a lényeg, hogy HAJRÁ MAGYAROK!!!!  és ez persze a visszavágóra is vonatkozik. ;)