kedd, március 29, 2011

előkerült és kiderült

hogy mi volt Zével pénteken. bár ne tudnám... áhhh... szóval az volt, hogy csütörtökön bejelentette a bnőjének, hogy pénteken átjönne hozzám meccset nézni, az meg cserébe beronyózott, és mire Zé hazaért pénteken, addigra úgy kiütötte magát, hogy jobb nem tudni. és egész hétvégén nyomatta a hisztit. 
zsigerből azt mondtam erre, hogy kell ez Zének? mert ha nem lát a rózsaszín ködtől, mármint a szerelmi ködtől, akkor rendben van, csinálja csak. még irigykedem is, hogy talált végre valakit, akit annyira szeret, hogy mindenféle faszságát elviseli. 
de ha nem szerelmes, akkor minek? mit tud ez a nő, amit más nem, hogy ennyi mindent elvisel neki valaki?? főleg, ha nincs is az a húdenagy lángolás. mondjuk, ha sose volt lángolás, akkor pláne nem értem, de az is fura, ha 8 hónap után nincs. bár amin ők már keresztülmentek... hát nem tudom. 
lehet, hogy féltékeny a leányzó? Andi szerint ő is ideges lenne, ha Balázs 3 vadidegen nővel nézne meccset, nade ők már 5 éve együtt vannak, 5 év után én is megengednék magamnak ennyi hisztit. bár, ha egy kapcsolat rendben van, ha megvan a kölcsönös bizalom, akkor mi a fasznak kell hisztizni és nyavalyogni? raádásul az, hogy "kiütöm magam, mire hazaér, hogy nehogy kedve támadjon elmenni" a legunintelligensebb megoldás. duzzogjon másnap, vagy egész hétvégén, de ilyet??? csajok, Ti csináltatok már ilyet? jó, hogy nem öngyilkossággal fenyegetőzött (bár nem ismerem a részleteket, lehet, még ez is előkerült)... tipikus picsoidság, és persze önbizalomhiány és bizonytalanság érzet, mármint a kapcsolattal összefüggésben. de ilyen kapirgáló, hisztiző, nyavalygó, kétségbeesetten a másikba kapaszkodó, szánalmas nő meg kinek kell? (én is ilyen voltam, nem is kellettem senkinek. illetve ha ilyen pasival találkoztam, az meg nekem nem kellett. ez egy egyszerű képlet.)
akinek meg ez is jó, az saját magát sem becsüli többre. és ez újabb ékes bizonyítéka annak, hogy Zével nem vagyunk egy kategória. nagyon nem. én az ilyen dolgokon most már lendületesen túllépek. mint Férfi, már ő sem érdekel. haverként aggódom érte, bár ha jobban belegondolok, valóban értelmet nyer ebben a szituban amit írt: "mindenki azt kapja, amit érdemel". nem akartam ezt elfogadni, de tényleg ez van. ha ő magát nem tartja annál többre, hogy egy vele egy szinten lévő csajjal próbálkozzon, akkor erre már nem igazán lehet mit mondani. és ilyenkor aztán kurvára mindegy, hogy F-kosár, meg 20 cm-es derék paraméterezi az illető nőt. ha valaki ennél nem lát tovább, akkor egye meg amit főzött.
meg ha valakinek annyira nincs önbizalma, hogy egy sovány, nagymellű csajjal érzi csak embernek, férfinak magát, az is elég sajnálatos. érdekes, a Bőgősnek soha nem voltak szép barátnői (kivéve engem persze :D), én se voltam akkor sem piszkafa, amikor vele jártam, meg a mostani nője is inkább rút és öreg, mint nem. de a Bőgősnek akkora arca van alapból, ami egyrészt a külsejének is szól, másrészt az intelligenciájának, a humorának, a tehetségének, hogy nincs szüksége arra, hogy valami műanyag nő virítson mellette. mert nem ez a legfontosabb. hibátlan önbizalommal rendelkezik, és nem mástól, pláne nem az aktuális bnőjétől várja, hogy őrá felnézzenek, vagy emberszámba vegyék. hanem saját magáért történik mindez, függetlenül attól, hogy éppen kivel jár. 
és mellette például soha nem éreztem egy percig sem, hogy szégyellene engem. sőt! ő volt az egyetlen, aki úton-útfélen, világosban, sötétben, buliban, utcán, kapualjban, bárhol rám tudott moccanni, és meg tudott kívánni, és meg tudta úgy fogni a combom, vagy a seggem, hogy azt éreztem, ez a pasi úgy szeret, ahogy vagyok.
akkor persze nekem még nem volt elég önbizalmam, nem véletlenül állt tovább, hiszen nem voltunk egy kategória. ma már azok lennénk, de most már ő nem kell nekem. talán egy lépéssel most én kerültem feljebb, nem tudom. mindegy is. a lényeg, hogy tanultam tőle, meg a kapcsolatunkból is. már máshogy csinálnám, de ezen meg nincs értelme rágódni. a múlton soha nincs értelme rágódni. a mai nap a legfontosabb, és ennyi.

ezen kívül nem sok minden történik. fél10-kor kerültem tegnap ágyba. a macska megint ivarzik. szombaton villásreggelizek Ediékkel a Stexben (annyira régen találkoztunk, hogy azóta Edi kihordott és megszült még egy gyerkőcöt... őrület...), aztán meg nemtom. vagy csavargunk egyet a csajokkal (Andi+Gina), vagy nálam hülyülünk meg. valami ilyesmi a terv. :) muszáj ezen kattogni egész héten, különben itt bolondulunk meg. :(

ó, ma este visszavágó, vagy inkább "agyonvágó"? pénteken azt tippeltem, hogy ma este 42 gólt fogunk kapni. ezen Gina nagyon jókat kacagott, én azért remélem, hogy 10-nél megállnak a hollandok. :S