kedd, március 08, 2011

éjfélig írtam a

vendégcikket a MU-s blogba. de megírtam. :) jellemző, hogy az utolsó pillanatban álltam neki, de készen van. :) hogy megjelenik-e? fogalmam sincs. lehet, hogy vállalhatatlan, nem tudom. :) ha netán megjelenik, majd kilinkelem. :)

a tegnapi randi jó volt Grafikus-Fotóssal. attól az egy dologtól eltekintve, hogy hazudott a korával kapcsolatban. nem 44 éves, hanem 50. és ez már nekem sok. pedig jól éreztem magam a társaságában, ittam egy tejeskávét, meg 3 dl bort is, beszélgettünk kb. 2 órát. nem látszik egyébként 50-nek, mondjuk 44-nek igen. csak ez olyan gáz volt, ahogy benyögte. persze, én meg 10 kg-mal kevesebbnek mondtam magam, de azért a két hazugságot szerintem nem lehet összehasonlítani. picit csalódott vagyok, de annyira azért nem. ahhoz képest, hogy szinte zéró infó alapján találkoztunk, kellemesen sikerült. egy jó beszélgetésnek is nagyon tudok örülni. :) de nem Ő lesz Az, ez már biztos. :)

amúgy minden csodálatos. :) reggel szépen elaludtam, rohamtempóban ment a hajmosás, sminkelés, öltözés. áhhh... ultragáz. most meg meetinget tartok. csak hogy ne unatkozzak. :)

nőnap van. deszép. komcsi ünnep. :) áh, lófaszt. ez is Ámerikából indult. majdnem mint a Valentin-nap. parádés. annyira felesleges, hogy az nem igaz. megint csak a virágüzletek járnak jól. :)