kedd, február 22, 2011

tipikus férfireakció váltódott

ki Zsó expasijából (aki eljegyezte Zsót, 3 évig együtt éltek, majd több hónapnyi kín után benyögte, hogy becsajozott), mikor kiderült, hogy Zsónak máris van új pasija. a sértődött exfasz egyből nyomatta, hogy Zsó egy hájas, prűd ribanc, és azonnal takarodjon el a háztól. aztán meg pár óra múlva, hogy mennyire szereti még mindig, meg mennyire hiányzik neki. 
normálisak a pasik? de komolyan...
ő csajozott be. ő tartotta hónapokig Zsóban az ideget, mert persze nem volt őszinte, csak valahogy mindig hisztis volt, mire kiderült, hogy már havi 200 smst elküldött Zsó utódjának (aki egy ordas ribanc, és bármelyik szembemenő faszt leszopja kérdés nélkül). ja, de persze az új csaj mellett is szívesen kúrogatta Zsót, mert persze Zsónak tulajdonképpen mindegy volt, hogy ki elégíti ki a vágyait, neki tiszta volt a lelkiismerete, hiszen nem volt senkije, csak barátilag dugtak.
erre az exfasz most besértődik, és persze minden szardarabnak elmondja Zsót. mert hát nyilván azt hitte, hogy ez a csaj, majd őrá vár nemtom meddig, hogy majd tényleg feleségül veszi, meg ilyenek. hát hol él ez az ember??? meg az összes többi faszkalap, aki ha levesben van, akkor aztán megy a Nő ócsárlása, meg a szardarabbá nyilvánítása. 

de ez annyira tipikus. és még eljegyzés sem kell hozzá. ha ír nekem egy pasi, valamilyen társkeresőn, és én nagyon kedvesen, és nagyon szépen megírom neki válaszként, hogy ne haragudjon, de nem őt keresem, akkor jön zsigerből a válasz: "te dagadt picsa, mi a szarra vered magad, fogyjál le, stb. stb. stb." mintha azért, mert nem vagyok 20 kg bringával együtt, már ne is legyek igényeim, és bármelyik gyógyegér fasszal nekem szóba kell állnom. nekem nincs jogom válogatni, mert én kövér vagyok és kuss.

hogy veszik a pasik a bátorságot ehhez? hogy mernek ilyenek lenni? mit képzelnek ezek magukról??? Zsó expöcse is azt hitte, hogy Zsó majd nem kell senkinek? bezzeg, mikor elkezdett fogyni, akkor nem győzte a seggét fogdosni, stb. most meg ő lett a hájas ribanc, aki még prűd is, de erről egy szót se szólt eddig neki, csak éppen most, holott Zsó pl. megtett olyat nem egyszer, amit én nem csinálnék meg egy pasinak sem... akkor persze nem volt prűd. mégis miről beszél ez???

és miért van az, hogy ha egy pasi szakít a nővel, és összejön azonnal egy csajjal, de utána a dobott nő mással jön össze (és még el is mondja, őszintén, a 2. randi után), akkor a nő a hibás??? 

és miért van az, hogy a kövér lányokról az az elképzelés van a pasik fejében, hogy "a kövér csajok örüljenek, ha valaki hozzájukszól és ne válogassanak"??? 

és miért van az, hogy a kövér pasik azt hiszik, hogy ők szépek, és mindenkinek kellenek? miért hiszik a hájas, kövér, hegyomlás, vagy szimplán nagydarab pasik, hogy ők aztán hibátlanok, és semmi fogyásra/testmozgásra nincs szükségük, mert ők így is kívánatosak? és miért hiszik az előbb vázolt kinézetű pasik, hogy minden nőnek ők az esetük? (nekem pont kurvára nem) 
és miért nem képes az elutasítást egy férfi kulturáltan feldolgozni??? én persze ne írjak egy kibaszott gyalázkodást sem, ha dobtak. mert a női büszkeségem, meg satöbbi. és ez minden nőre igaz, nemcsak rám. szóval a nő, ha dobták, akkor kussoljon. a pasi meg, pláne, ha ő dobta a csajt, akkor még pofázhat.

mi a fasz van ezzel a kibaszott világgal??? nem akarok pasit, kurvára nem, ezen ugye nem csodálkozik senki?