kedd, február 01, 2011

még semmi hír

az álommelóról, de bármelyik percben beeshet a hívás. már csak ez tart életben. :))

tegnap este 10-ig Barbiztam a Stexben. hazáig majdnem megfagytam, pedig igazán nem lakom messze... az utolsó métereket már szinte sírva tettem meg, azt hittem lefagy a lábam a nadrágban. elhatároztam, hogy ma harisnyát veszek fel. biztos felvettem... :( 
még fél1-ig tévéztem persze. sorozatok, pornó... szeptember 28-a óta nem voltam pasival, és most ebbe a Tűzoltós balfaszkodást nem számítom bele, mert az egy nagy rakás fospumpa volt. szóval 4 hónapja szex nélkül... kiborító, én mondom. :( 
cserébe még a pornócsatornák száma is megcsappant. eddig volt 3, ebből a Playboy TV teljesen eltűnt, a kedvenc Private Spice helyett meg valami SuperOneHD adás megy, ami azért annyira nem jó, mint a régi. még a műsorrendet se tudtam kiismerni, és a filmektől se vagyok feldobódva. egyáltalán minek egy pornócsatornának HD minőségben mennie? a lányok sunáján a szőrszálakat is akarja látni valaki, vagy miért? hangminőségért? nem értem... (most nézem a digi honlapján, hogy az a HD nem az a HD. beszarok. :D)
az persze genyaság, hogy szó nélkül basztatták a csatornákat, úgyhogy a digiTV-nek már érik egy panaszlevél ezzel kapcsolatban. :) ha ciki, ha nem. :) 
anno dolgoztam egy másik kábeltévés társaságnál, bejövő ügyfélszolgálaton, és bizony éjszakás műszakban nem kevés telefont kaptunk a pornócsatornák miatt. najó, általában pasiktól... ÉS??? egy nő nem nézhet pornót? az gáz? szerintem nem az. meg a tevékeny pornónézés sem az. kicsit talán a mennyiségből vissza kellene venni, de ha egyszer kívánja a szervezetem, micsinájjak??? biztos azért, mert ovulálok. ja. fél éve folyamatosan. :))) áhhh... mittomén. mindig is nagy étvágyam volt, és a tegnap esti felnőttfilm nézés különösen jól esett. :) van, amikor nem sikerül túl jól, de tegnap valahogy minden stimmelt. :) igaz, az álmosságtól már a fejemből alig láttam ki, meg a filmek se voltak hűdejók, de azért csak összejött. :)))

aztán még egy kis Nancy (nagyon ügyes a csajszi, hogy beszopatott mindenkit a 75. részben!!), aztán Cathrine Tate show, ami egy angol sorozat, és nem mindig jó, de tegnap valahogy még az is bejött. úgyhogy fél1-kor már úgy kellett magamra rászólnom, hogy takarodjak aludni. vagy helyezkedjek el a kanapén, a hálózsák alatt, és aludjak el ott végre. de inkább a kényelmes hálószobát választottam. még most sem értem, hogy vonszoltam be magam oda. :) reggel meg persze fél8-ig alvás, hajmosás helyett összegumiztam a francba, aztán tipli. :) najó, egy lehelletnyi smink társaságában. :) az mindig kell. még a boltba is. :)

vasárnap délután végigcsináltam egy 45 perces, irányított (vezetett?) OSHO meditációt és nagyon élveztem! még nem megy egészen jól a gondolataim kikapcsolása, de azért tényleg jó volt. :) úgy eltelt a 45 perc, hogy észre sem vettem. vártam, hogy mi jön még, aztán nem jött semmi. :) a lényeg, hogy önbizalomtól duzzadva keltem fel az ágyról, és ez alapvetően meg is maradt. :)

ma este MU meccs, de csak felvételről adja a digi 23:00-tól. kivagyok. tökömet se érdekli a Milan-Lazio, mégis az fog menni élőben. és ahogy ismerem magam, végig fogom azt is nézni. :) és nemcsak azért, mert várom utána az én csapatom meccsét, hanem mert ilyen flúgos vagyok. :)

khm. Mr. X velem álmodott egy nagyon lucskosat, jut eszembe, és 3 hét múlva újra az országban lesz. fúdejó. vége a sanyarú, szexmentes sorsomnak. jön a multiorgazmus. :)))  csak győzzem majd kipihenni. :))
na, mondjuk ahogy a pasifelhoztatalt elnézem... az elkövetkezendő fél évben nem valószínű, hogy bárkivel is összefeküdjek. még egy éjszakára sem. főleg, mert most már ezeket a kalandokat hanyagolnám. se pótluk, se egyéjszakás nem leszek. a pótluknál Mr. X kivétel, egyrészt mert kuriózum, ha errejár, másrészt meg mert kurvajó volt vele. :))) évek óta a legnagyobb élmény volt vele szexelni. és nanáhogy ezt idén sem akarom kihagyni. :)))