szerda, február 02, 2011

sűrű februárnak nézek

elébe, ezt most innen, február második napjáról tisztán látom. :)

mik is fognak történni?
- most pénteken és szombaton csajos mozizás megint, nálam. most Gina mellett Andi fog még csatlakozni. iszunk, hányunk, belefekszünk. ja, meg eszünk és mozizunk. ez a terv. :)
- jövő hét pénteken orbáncos nagy bulizás a Barátaimmal. Barbi, Viki+Gyuszi, és talán Zsó is... mivel farsangi party lesz, ha minden jól megy, Sex és NY csajoknak öltözünk, és Gyuszi lesz Mr. Big. :)))
- 21-én érkezik Mr. X. és szexelünk egy orbitálisat. :)))
- 24-től március 4-ig forgatás
ezzel kapcsolatban megjegyezném, hogy pont ma reggel ment el a kedvem az egésztől (meg egy kicsit Zsónak is), mert kaptam egy e-mailt a főszerkesztőtől, amiben volt is infó, meg nem is, érthető is volt, meg nem is... meg olyan faszkodások, amit előre persze nem mondtak, most derül ki. visszakérdeztem néhány dologra, de arra még nem jött válasz. rémes, hogy mi persze, mint szereplők, egy kb. 6800 oldalnyi szerződésben be vagyunk szabályozva, hogy mit lehet és mit nem, ők viszont nem képesek arra, hogy rendesen tájékoztassanak. pont úgy csinálják az egészet, mintha pl. munkahelye egyikőnknek sem lenne... szóval kezdem elveszíteni a türelmem és nagyjából úgy gondolok az egészre, hogy legyek már túl rajta, aztán akkor lássam őket, mikor a hátam közepét. majd még csinálnak valami fos adást belőlünk, és akkor többé a Viasat3-ra se kapcsolok, az biztos!
ja, hát például kitalálták, hogy majd ugye lesz sminkelés, de ha előtte nem visznek el egy kozmetikushoz, aki rendbeteszi az arcbőröm, akkor semmi értelme az egésznek. ha 3 cm vastag alapozóval tudják csak a fejem rendberakni, akkor köszi, az nem kell. azt én is meg tudom oldani. na, hát ilyenek. de nem nyavalygok, örüljek, hogy bekerültem, meg majd a végén (remélhetőleg) biztos azt fogom mondani, hogy jó buli volt és megérte, de most kurvára elegem van az egészből. még jó, hogy nekem ez semmibe nem fog kerülni.
- 25-én is lesz Mr. X, ha bentlakás, ha nem, a kufircolásra úgyis meg fogok lépni, nekem aztán senki ne dirigáljon, hogy a városon belül nem mehetek haza... mondjuk macskát is kéne etetni, majd ráfogom, hogy azért kell mennem. :))
- kellene írnom cikkeket, ugyanis felkértek vendégszerzőnek az imádott blogomra. :) természetesen foci lesz a téma, de női szemszögből. olyasmi, mint amit már én elkezdtem anno (és le is pörögtem róla sajnos hamar), de most csak a MU lesz a téma. :) még hogy nem menedzselem jól magam? addig kommentelgettem ebbe a blogba, hogy felfigyeltek rám, és ők kértek fel. :)) 
- az álommeló személyes interjúja is februárban lesz, meg a bértárgyalás, meg a szerződés aláírás is... hogy mikor? még nem tudom, de március 7-én kezdeni akarok!!! :) és fogok is. ;)
- februárban lesz még egy névnapom is... :) mármint az igazi névnapom :)
- ebben a hónapban még fel is kell mondanom ennél a szájbaszexuált cégnél is. na, az zsönyörűséges lesz... NAGYON VÁROM!!! :D
- az elkövetkezendő 4 hétben még anyuékhoz is el kellene látogatni egy hétvégére, főleg, hogy neki pont ma van a névnapja... 

mondom én, hogy sűrű február... :)) és csak 28 napos! mi lesz márciusban? máris "rettegek"... :)))