péntek, február 18, 2011

még mindig csúnya

mindkét karom, és fáj is. :( 

nem történt egyébként semmi érdekes. Zsó feltérképezte a dokkert szerdán, vele is flörtölt, úgyhogy kuka. most már tényleg.
tegnap nem volt net a melóhelyemen, úgyhogy ezért nem tudtam írni, bár nem is nagyon lett volna mit.
ma névnapozunk nálam. a tiramisu már készen a hűtőben pihen. ma még aranygaluskát fogok sütni, Balázs meg sajtkrémes pogácsát, meg főz egy fincsi bolognait. :) orbáncos nagy zabálás és piálás (na, meg persze befújás) van kinézőben, ahogy az egészséges. :)
holnap reggel megint Dawntempora fogunk afterozni, ezt már Format C-nek is jeleztem. :) amúgy meg tele vagyok isteni jó zenékkel, már alig várom, hogy hallgassuk őket. persze kakaón. :))) a szomszéd meg monnyon le! :)))

Zé írt sms-t a szerdai Arselona meccs közben. nem válaszoltam neki. (ja, jó lenne, ha Lévai Ferenc kommentátort nem engednék többet mikrofon közelébe, mert amit a szerdai meccs alatt művelt, az több volt, mint gáz... egy épkézláb mondatot nem tudott baki nélkül összerakni. rémes. ezért kár volt kimennie Londonba, hogy élőben tudósítson.)

június elején 10 nap Görögország, most már egyre biztosabb. :) méghozzá Paralia. ahol buli van ezerrel. :) újabb nyomós indok a fogyásra. :)

jövő hét csütörtöktől forgatás. nem akarom. a hátam közepére se hiányzik. már most utálom az egészet. folytassam még? remélem, annyi, de annyi ruhát fogok kapni, hogy nem győzöm majd hazahordani. ebben az egy pozitívumban reménykedek, meg egy jó frizurában. a többit leszarom, az úgysem lesz jelentős.

kedd helyett tegnap éjjel (pornónézés után) érkezett meg Vérnénnye. ez azt jelenti, hogy hétfőn még marhára itt fog vendégeskedni, így Mr. X sajnos bukó. azért is bukó, mert jövő hét kedden ISO audit lesz nálunk, és muszáj arra felkészülni, szerintem itt fogok bent rohadni 100 órát hétfőn, csak hogy valami "jó" is történjen... áhhh... kivagyok. :(

boldog hétvégét mindenkinek! :)))