péntek, február 04, 2011

úgy vártam a

pénteket, hogy majd milyen jó lesz, aztán jól beleokádott mindenki.
na, mondjuk az estémet már nem hagyom elrontani. de szétbaszott az ideg, mikor kiderült reggel, hogy megint nincs áram a munkahelyemen, 2-ig. szopkodtunk a fűtetlen teremben, mert persze áram nélkül a fűtés sem megy, és válogattunk valami adatlapokat, hogy mégis csináljunk valamit. OJ kerekperec megmondta, hogy engem nem enged el szabira. aztán már hazaengedett volna, mikor szétpuffogtam magam, de akkor már mondtam, hogy most már dafke maradok. leszarom.
jól elröhögcséltünk a hátsó sorban, és szidtuk mindenkinek a k. anyját. ennyi. :)
ja, meg kimentünk a közeli étterembe kávézni, mert persze a kávégép sem ment, meg forró víz sem volt, szóval már azon felbasztam magam reggel, hogy egy nyomorult kávét, vagy teát se tudok inni. :( úgyhogy kimentünk, megkávéztunk, elcigizgettünk, eltöltöttük az ebédidőt szépen. 

tegnap egy fél órás meetingem volt délután, fél3-tól 5-ig. azt hittem megőrülök, mire vége lett. ott is úgy felbasztam magam, hogy kész. elegem van. :(

a forgatással kapcsolatban is csak a szar tornyosul. most már csak azt szeretném, hogy legyünk túl rajta, mert ha azokat a dolgokat, amiket most tudok, tudom a szerződés aláírása előtt (persze akkor nem mondták), akkor törjön el a kezem, ha bármit is aláírok. áhhh... ilyen ez az egész, én értem, meg hát vállaltam, meg persze jó lesz biztos, de annyira már nem vagyok rápörögve. legalább is nem pozitívan.

szerdán este 9-kor már aludtam, tegnap is 10-kor már lefeküdtem, de hajnalban felébredtem, fél3-tól 5-ig legalább az ágyban pislogtam. aztán meg csak 8-kor tudtam felkelni. jobb nem tudni, hogy ma mikorra értem be. de hát pont leszarom.

na, ezen kívül egyéb történés nincs. boldog hétvégét mindenkinek!!! :)))