hétfő, február 21, 2011

a névnapom egyre

inkább hidegen hagy. vagy csak a társaság terelte el a figyelmem, de idén rohadtul nem foglalkoztam vele, hogy ki köszönt fel és mikor és hogyan.
azért persze értek kellemes meglepetések. :)) ez mindig öröm. :)))

kellemetlen meglepetés meg nem volt (hiszen leszartam, hogy ki köszönt fel és ki nem), bár azt azért elmondanám, hogy Zé nem köszöntött fel. igaz, az anyukáját is úgy hívják, mint engem. nehéz elfelejteni... az is igaz, hogy az utolsó két sms-ére már nem válaszoltam, valamint a fb-on se kommenteltem semmit, amit kiírt, bármennyire is mondjuk szívesen megtettem volna. de direkt nem.
ehhez képest a fb-on azt feszegette valamelyik nap, hogy szabadtéri goa partyra vágyik. nem tudom eldönteni, hogy magától jött-e ez az ihlet, vagy esetleg beolvasott ide, és innen vette, hogy zárt térbe soha többé, csak szabadtér, és csak goa... ha a blogtól függetlenül szakadt ki belőle, akkor is érdekes, mert én kb. ugyanakkor, ugyanarról regéltem itt. az a bizonyos lelki kapcsolat ezek szerint nem múlik. :) ha meg beolvasott ide, és innen vette az ötletet, az meg csak annyiból gáz, hogy olvas... 

mondjuk most mi a faszt pörgök én ezen? fogalmam sincs. csak még itt fossuk az ISO-t, és gondoltam a kis szabadidőmet kitöltöm ezzel. :)

meg a rajongóim is örülhetnek, hogy ennyit írok. :)) juj, nemsokára tévés celeb leszek, és én erre még nem vagyok felkészülve... ójaj... :(