hétfő, január 31, 2011

földrengés volt nálam

is szombat este. bár csak akkor jöttem rá, hogy az volt, amikor Barbi felhívott és közölte. :) először azt mondtam, hogy "ááááá, nálam nem volt semmi", aztán eszembe jutott, hogy meccs nézés közben, ahogy döglöttem a kanapén, egyszercsak megmozdult az egész alattam. én, hülye fejjel, azt hittem, hogy a macska ugrott fel és azt éreztem, de aztán ahogy Barbival beszéltem, egyértelmű lett, hogy ez bizony a földrengés volt. a Tesóm is mondta, hogy nála is az volt. remek. bezzeg a munkahelyem épülete teljesen sértetlen, úgyhogy most innen nyomom. :(

mit is csináltam hétvégén? a nagy büdös semmit, nagyjából. szombaton az utcára se tettem ki a lábam, vasárnap csak annyira, hogy televásároljam a hűtőm jóféle, olcsó joghurtokkal. most ezen élek. :) újra beindult valami fogyásféle, most megint új erőre kaptam, főleg, hogy Zsó többről indult, aztán meg majd mindjárt lehagy... igaz, ő nem alibizik és jár sportolni is. nekem ehhez agyilag nincs erőm. de komolyan. el tudnám vonszolni magam, meg pénzem is lenne rá talán, de olyan idegroncsként, zombiként érek haza, hogy egyszerűen már nem akarok embereket látni, nem akarok emberekkel érintkezni. semmilyen szinten.  csak hagyjon mindenki békén a picsába. ennyi. 

ja, este még megmarhultam, és nekiálltam tócsnit sütni. először életemben. kútfejből. nem is lett rossz. :) kicsit túlvállaltam magam, pedig az összes nem volt sok, így a maradékot behoztam ma ebédre. jól teleraktam fokhagymával, hagymával, borssal. szerintem fini lett. :) picit túlsütöttem talán, de akkor is jó. :)

fú, mit is akartam még írni? fogalmam sincs... :( no, mindegy. :) biztos nem volt fontos. :) 

máma Barbizok végre megint, ez már sikítás kategória. :))) 

ja, tudom. megvan a forgatás időpontja!!! :)) február 24-től március 3-ig. :)) a részletek majd e-mailben jönnek, de már ez is valami, hogy ezt megtudtam végre. a hétvégén kezdtem már idegroncs lenni emiatt, hogy csak ígérgetik az időpontot, aztán sehol semmi, pedig a meló miatt fontos lenne.
úgyhogy ha minden jól megy, akkor febr. 24-ig interjúzok az álommelóban, meg el is döntik, hogy felvesznek, aztán forgatok, aztán március 7-én meg kezdek az új melóban. :) ja, és március 27-én meg már adásban leszünk. :))) na, ez is durván sikítás kategória. :))))

a munkahelyem még mindig egy szar, ma reggel nem volt semmi bajom, de fél perc alatt felbaszott egy köcsög, aki valakinek képzeli magát azért, mert az emeleten ül... no, mindegy is. nem sokáig kell ezt már nekem elviselni, hálistennek. :))