péntek, január 21, 2011

pótoltam némi alvást

az éjjel. már este fél9-kor ágyba parancsoltam magam. az a biztos. :) jól is ébredtem reggel, bár megint csak fél8-kor keltem. valahogy nem megy nekem a felkelés mostanában. :(

szerdán délután hívtak az álommelóból. telefonos interjú volt. 10 perc. 1-2 hét és jelentkeznek a személyes interjú ügyében is. nagyon várom már!! :)

Zsóval bekerültünk a Viasat3 Jól nézek ki c. műsorába, február végén vagy március elején lesz a forgatás. majd szólok, ha adásba megy. :) egyelőre fosok, mint a gép, hogy milyen lesz, de most már nincs más hátra, mint előre. :) az a jó, hogy addig még fogyhatok, de majd a műsorban is lesz olyan feladatunk, hogy kipróbáljunk valami új, fogyós gépet, szóval jó lesz. utána jöhet a nyálcsorgatás a pasiktól. :))

holnap Gina lesz a vendégem, otthon. csapunk egy mozizós, ivós, panaszkodós, röhögős, lazulós estét. :) kitaláltam, hogy sütök pogácsát. persze nem tudtam magamban tartani, elmondtam neki az ötletet. azt mondja, már most csorog a nyála. :) este meggyúrom, lesz, ami lesz, bár ahhoz nem ártana elmosogatni is, mert a vasárnapi romok nemhogy nem tűntek el, de még szaporodtak is azóta... pfff.... lusta, trehány disznó vagyok, ez van.  
de holnap lesz időm rendbekapni a kecót. és már muszáj is, nem halogathatom. 

amúgy meg minden oké, még a nap is süt. mi bajom lehet? :)))