kedd, január 25, 2011

nem csinálok semmit

ma. de otthon se csináltam semmit tegnap. de itt a munkahelyen se. jó, azért van némi alibi meló, de nem viszem túlzásba.

tegnap hazaértem, megnéztem a sorozataimat, aztán megtörtént, ami még soha, bealudtam egy olyan meccsen, amit Horti Gábor szpíkelt. na, az ő dumáján nehéz bealudni, most is nyilván a fáradtság győzte le a kommentárját, meg a meccset. szóval nagyjából 9-kor már a kanapén hortyogtam, 11-kor mentem be lefeküdni aranyosan. reggel fél8-kor keltem fel.

volt egy fura álmom, még hétfő reggelre. kicsit hajazott a Hullámok hercege c. film sztorijára, de talán mégsem egészen. valami olyasmi volt, hogy Londonba kellett utaznom, de a repülőgép indulása előtt kb. 5 perccel értem a reptérre, könyörögtem a check-in pultoknál, hogy engedjenek előre, mert megy a gép. aztán elfelejtettem a poggyászom felrakni a gépre, csak én értem oda a kapuhoz valahogy. vagy nem értem oda? nem emlékszem, de valami pasi leszóllított, hogy majd segít, meg terelget a reptéren, mert nem találtam merre kell menni, aztán valahogy összemelegedtünk. :) igen, valóban hasonlított a fickó Nick Noltera, de ennyi erővel Gordon Ramsay is lehetett akár... :))) magas volt és szőke, erre emlékszem. :) és valami idősebb figura. 

fú, ma van az exférjem 37. szülinapja. jejejeeeeeeeee. :) meg az apukám névnapja. :))

egyéb nincs, joghurton élek. muszáj ledolgoznom a hétvégi szénhidrátbevitelt. :)