hétfő, január 03, 2011

nem volt kedvem

netezni már a múlt hét további részében, így inkább be sem kapcsoltam a laptopot. hülyeségre nem akartam elbaszni az időt, komolyabb dolgokhoz meg nem volt kedvem.
a szilvesztert végül egyedül töltöttem itthon, a tévé előtt. az elmúlt években erre úgysem volt példa, szóval annyira nem is sajnáltam. Zé felhívott este 5 körül, hogy boldog új évet kívánjon. aztán pár mondatból kiderült, hogy mindketten ugyanúgy töltjük a szilvesztert (egyedül, a tévé előtt), de nem kérdezte meg, hogy találkozzunk-e. vagy nem merte (akkor nem Férfi, hanem pöcs), vagy nem akarta a pofámat nézni szilveszterkor, én meg aztán pláne nem kérdeztem meg, mert bár eszembe jutott, de nem akartam, hogy esetleg visszautasítson. (mostanában már egyébként egyre kevésbé merek kérni, kérdezni bárkitől, annyira félek, hogy visszautasít.) 
na, mondjuk ahogy nekiállt piálni Zé, kb. este 8-ra itt is kiütötte volna magát, úgyhogy az lett volna a szilveszter, mint tavaly, hogy én tévézek, ő meg bent alszik, és úgy kell a himnuszra felébreszteni. na, ez meg minek?
úgyhogy remekül elszórakoztam itthon, egyedül, hajnali 5-ig pörögtem. 

ma viszont nem volt kedvem bemenni dolgozni, és ezt már szombaton tudtam, hogy így lesz (szopjanak nélkülem, nem érdekel), úgyhogy küldtem egy kimért sms-t OJ-nak, hogy a mai napot offolom. főleg azért akartam még ezt a napot, mert végül ma mentünk el a csilli-villi fitneszbe itt az utcában. és elég jó. najó, nem tökéletes még minden, ráadásul a medencét se lehetett használni, de faszák a gépek (bazz, lehet, hogy vidéki vagyok, de hogy a monitoron a Sport2-t nézhettem bicajozás közben, az nekem ultrajó), jó fejek a teremben a srácok, akik segítenek. összesen kb. 40 percet kardióztunk a Tesómmal, aztán finn szauna, gőz, infra szauna. hmm. ezek jók voltak. mondjuk olyan fáradt vagyok, mint a dög. :( kb. délben csekkoltunk be és 3-ig ott voltunk. persze, mire megtaláltunk mindent, mert még kitáblázva semmi nincs... meg az öltözködés. de megérte. :) vettem egy 5 alkalmas bérletet, azt a héten asszem le is fogom tolni. és utána meg havi bérlettel nyomulok. 
a terv, hogy havi 5 kg-ot lekoptatok magamról, az étkezésnél a fehérje bevitelt emelem meg, a szénhidrátot, cukrot és egyéb ilyen szarokat próbálom kizárni az életemből. szóval sok fehérje, és sok mozgás. ha a havi -5kg meglesz, az azt jelenti, hogy május végére egészen gusztusos formába tudnék kerülni. és az nagyon jó lenne. :)

(az a durva egyébként, hogy nem vagyok éhes. ha nem tupírozott cigit szívok, akkor nem jelentkezik éhségérzet. egyáltalán nem. délelőtt 11-kor ettem egy főtt tojást egy fél kétszersülttel, meg egy bögre teával, de most, 6 körül úgy kell leerőszakolnom a kaját. egyszerűen nem kell. és most már a cigi sem kell. mármint a sima. nem akarok cigizni. tupírozott az jöhet, de másfajta nem kell. viszont spangli is csak hétvégén, vagy buli alkalmával (tehát egy darabig biztos nem). )

rettentő nagy elhatározásban vagyok most ezzel kapcsolatban, és bár tudom, hogy leginkább soha semmit nem csinálok végig, és a sikertelenség visszavet, azért most elhatároztam, hogy a végsőkig kitartok. legalább értelmes dologgal töltöm el az időmet. ja, hát ezen kívül még az angolozás a feladat, meg az új állás megtalálása.

nem akarok már call centerbe menni megint, de lehet, hogy ha nincs más, akkor legalább átmenetileg oda megyek. mindegy, csak mozduljak már el ettől a cégtől, mert ma reggelre például pszichésen megbetegedtem megint (megint begyulladt a fél fejem, és iszonyatosan fáj). most már vágom, hogy ez miért történik, és miért mindig akkor, mikor nagyobb kihagyás után vissza kell menni melózni. tök szarul vagyok, így ébredtem reggel, és igazából már a hányinger kerülget, ha a munkahelyemre gondolok. szóval sürgősen találni kell valami mást, mert ez így nem mehet tovább.

a pasiügyben meg arra jutottam, hogy megfogadom a Csúf igazságban elhangzott alapigazságot, hogy a pasik egyszerűek és csak a külső fogja meg őket, utána kezdik csak megismerni, megszeretni a nőt. szóval ezért addig nem is roncsolom az idegrendszeremet ócska randikkal, amíg nem kerülök olyan külső formába, ami számomra is, meg a nagy átlag számára is megfelelő, és nemcsak a gyépéseknek. aztán ha már úgy fogok kinézni, ahogy nekem tetszik, akkor majd nem kell a net előtt kuksolni, hanem akár egy bulin, vagy az utcán is rám találhat a szerelem. vagy bárakármi. :)