szerda, december 29, 2010

beleolvasgattam a régi

blogjaimba. jesszus. hogy miket írogattam én ott? hogy miket szenvedtem én pl. 76-ossal??? pfff... parádés.
meg micsoda kalandjaim voltak... Balu... (ő mondta, hogy járna velem, ha nem lennék kövér. anno 2007-ben) hm. pár hete ő is előkerült ám. csak nem írtam róla. (vagy igen? nem emlékszem. fogynak az agysejtjeim) persze azzal, hogy azonnal menjek át hozzá és keféljünk. nem értem. nemrég még volt barátnője... vajon ki miatt lett vége? aztán persze elirányítottam, hogy nálam aztán ezzel a parancsolgatással nem megy semmire. nem vagyok már az a hülyepicsa, mint régen........... áhhh... dehogynem. :( 
ja, meg TZ is előkerült. ő is pont 3 éves történet. akkor tolta, hogy majd szakít a nőjével, meg majd szexelünk. soha nem került rá sor. találkoztunk vagy kétszer, eljutottunk csókig, aztán ennyi. most is ezzel húzott, hogy átjöjjön szexelni? anyjába, oda. engem nem fog többé hülyíteni. 

szóval beleolvastam a régi dolgokba. azért sokat változtam már azóta. persze most is megvan a napi nyavalygás pasik miatt. mármint exek miatt. mármint pl. Zé miatt. meg a Bőgős miatt néha. 
és 3 éve is éppen munkahelyváltásban voltam. és az akkori céget is gennyesnek tituláltam. mint utóbb kiderült, nem alaptalanul. 

nekem ilyen 3 éves ciklusaim lennének??? 3 évente visszatér minden fos az életembe? nemár!! :(

amúgy meg letöltöttem végre a legkedvencebb Liquid Soul számot: Hypnotic Energy a címe. egyből rá is égettem egy cd-re, aztán nyomtam neki egy csutka hangerőt hajnali kettőkor. muszáj volt kipróbálni. :) de majd napközben tolom inkább ezerrel. :) 

a Bankár került elő megint. ha még valaki emlékszik rá... ő még 2006 őszi ismeretség. még 76-os előtti. vele azért az utóbbi időben találkoztam. és bár le akartam építeni őt is a francba a többivel együtt (Kos, 76-os), most mégsem vagyok képes nemet mondani neki, mert hátha tud segíteni állást találni. mert ő olyan területen dolgozik, ráadásul akkora az ismeretségi köre, hogy hátha. állásért dugok. ja. így megy ez. máshogy nem vagyok képes érvényesülni, vagy eladni magam, csak így. végül is mindegy, vagyok már olyan szinten, hogy bárkit leszopok egy jó állásért, szó nélkül. ha ez az ára, ám legyen. ja, a lényeg, hogy Bankár ma... öööö... hajnali fél 4 van... szóval tegnap jött volna fel, kedden, de aztán lemondtam. (meg a randit is, ami este lett volna, de azt úgy tűnik, hogy végleg. kiderült a pasiról, hogy szabadidejében bográcsos lecsót főz, amivel nincs is semmi baj, de míg az fő, ő flakonokra lövöldözik légpuskával. ez normális??? nem túl társasági, vagy egyáltalán nem túl barátságos időtöltés. úgy érzem, semmi közös nincs bennünk, így a továbbiakban nem erőltetném a találkozást. mert minek.) viszont Bankárt áttettem mára, szerdára. mert egyrészt kefélnék is (bár nem pont vele, de hát ő van kéznél), meg meló is kell. meg nyaggat is feszt. úgyhogy ezzel akkor néhány dolog ki lesz pipálva. 

hogy mit csinálok még fél 4-kor ébren? fogalmam sincs. :) netezek. nézem a Mezzot, szól a jazz... most még átkapcsolok pornóra (hiába, nagy az étvágyam), még mielőtt vége lesz az adásnak. :) aztán lefekszem aludni. bár nem vagyok álmos. tegnap is hajnali fél 5-kor feküdtem le. igaz, előtte aludtam már a kanapén valamennyit. ment a Nyomozó c. film az HBO-n és azon bealudtam. szóval fél 5-kor mentem a hálóba, de 10 előtt meg már újra ébren. azóta pörgök. és nem is tolok semmit. :)

ja, ma... öööö... illetve tegnap este, vagyis kedden megelégeltem a tunyaságomat és elővettem a szteppert. :) meg a súlyzókat, amiket karácsonyra kértem és meg is kaptam a Jézuskától. nyomattam majdnem egy órát. miközben sorozataimat néztem. :) remek kombó. :) a napi hülyeség adag is megvan, és még mozogtam is közben. ezt mostantól bevezetem és igyekszem minél több időt tölteni a sztepperen. 
megnyílt az új wellness bizbasz itt az utcában. csillivilli, uszoda is van, meg minden lófasz. a héten ingyen lehet kipróbálni. Tesómmal tervezzük, hogy lemegyünk. mivel reggel 6-tól este 10-ig van nyitva, azon gondolkodtam, hogy munka előtt elugorhatnék néha úszni egyet reggelente, vagy legalább kicsit mozogni. nem is kéne sokkal korábban kelnem ahhoz, hogy megcsináljam. de munka után mindenképpen kéne oda járni. csak már látom előre, hogy mennyi pálcika csajszi lesz ott, ami ugyebár az én parám. ja, meg ott pasik is vannak. szóval necces. ha mondjuk a Tesóm mindig jönne velem, az jó lenne, de hát nem fog tudni mindig jönni szerintem. :(

előszedtem ma angol cuccokat megint. nyomatni kell az agyamba a nyelvet, mert nem lesz belőlem semmi. még szar se. még énekes halott se. :(

najó, mindjárt vége a pornóadásoknak. leléptem. :)