hétfő, december 20, 2010

túl sokáig tévéztem

az éjjel, és nem volt kedvem reggel felkelni. meg amúgy is felbasztam magam, mert még mindig nem jött sms, hogy megvan a fizum. úgyhogy írtam OJ-nak, hogy nincs pénz, bankba kell mennem, majd érkezem. és visszafeküdtem aludni a faszba. :) 9-kor keltem fel, még hajat mostam és vasaltam, sminkeltem, aztán elcammogtam a bankba, elintéztem amit kellett és úgy jöttem be 10:30 körül. ahogy bejöttem, egyből kávé+cigi, leszartam mindent. amíg nem fizetnek, dolgozni sem vagyok hajlandó.
a pénteki opibuli egészen jól sikerült. csillogó szemek voltak már reggel óta, főleg, amikor a karácsonyfát is felállítottuk és beindítottuk rajta a fényt. :) én nagyon vártam az ajándékozást, meg a versmondást, amit kitaláltunk. volt evés-ivás, jólmulatás, de persze csak szolidan, semmi lerészegedés. bár apukám pálinkája nagy sikert aratott. :) aki megkóstolta, dícsérte. :)
este már nem is csináltam otthon semmit, örültem, hogy végre otthon lehetek. :)
szombaton nem tudtam sokáig aludni, inkább tévéztem. elcsíptem a reggeli Spongya Bob részeket a tv2-n, és nagyon örültem neki. meg magamnak. hogy még mindig vinnyogva tudok röhögni bármelyik részen. :)
2 körül indultam el Vikiékhez, útközben LAndiehoz beugrottam. vittem neki csokikát. :) Vikiéknél nem volt nagy lerészegedés hálistennek, mert most valahogy nem kívánta a szervezetem. inkább beszélgettünk, meg a Kinectet gyötörtük. :) vagy inkább a Kinecttel gyötörtük magunkat? én nem voltam túl jó formában, úgyhogy rám az utóbbi állítás igaz.
hajnali 1-re értem haza. az éjszakain pont egy fiatal lány volt az egyik bakter, aki tőlem kérte volna a jegyemet. kotorásztam a zsebemben, rákérdezett, hogy bérletem van? mondom: az. erre azt mondja: köszi, ne keresd tovább. :) végre egy kellemes élmény a bkv-n. :) 
otthon persze nem ment az alvás. nem is tudom meddig tévéztem még. sajnáltam az időt az alvásra, meg fel is voltam pörögve. nagyon élveztem a szűz hó ropogását a talpam alatt, és a zsebemben lapuló rizsescsokinak is nekiestem útközben, az meg a számban ropogott. gyönyörű volt az ég, majdnem telihold, tiszta égbolt. varázslat és zsönyörűség. :) úgyhogy pláne pörögtem. :)

vasárnap 11 körül kecmeregtem fel. megnéztem a legújabb, legkedvencebb filmemet. most töltöm éppen lefele nagy serényen. :) ez a film a Tükröm, tükröm címmel fut, egyébként The Mirror has two Faces. Barbra Streisand filmje. szirupos, nyálas, romantikus, de nagyon aranyos, és hát az olyan csúf békáknak, mint én vagyok, alapmű. annyira alapmű, hogy a délutáni shoppingolásból, amit a Tesómmal műveltem, miután hazaértem, megint adták az HBO Comedyn, és megint megnéztem. :) varázslatos a történet, a vége természetesen happy end, de bele is pusztultam volna, ha nem az. 

este meccset néztem, meg a sírsz faktor döntőjét. de csak Nikolas miatt, mert valami zseniálisan énekel a srác. erre nem az a másik nyert? aki halálgyenge volt? pfff... gáz ez. de ennyi elég is volt belőle. :) fél szemmel inkább a Madrid meccset néztem, bár az meg elég ergya volt. végül beindult a pornó. 45 percig csiszoltam, mire eredménye lett. 3 csatornán nem találtam 5 percnyi olyan filmet, ami jó lett volna. hú, de mérges voltam!! :) de aztán csak sikerült. :) és jó is volt nagyon. :) 
aztán még a 22-es csapdáját néztem, bár a végébe már bele-bele aludtam, és így fél 2 körül feküdtem le. 
naná, hogy reggel meg nyavalyogtam. de mivel nem jött fizu, volt indokom. ráértem volna ma hazafelé is elintézni a bankot, de hát basszameg az egész cég. inkább munkaidőben intézem, mint utána. nehogymár ennyi ne járjon. legszívesebben már be sem jönnék az elkövetkezendő 2 napban, de hát muszáj lesz. :(