péntek, december 10, 2010

a hullámhegy tetején

vagyok most éppen. most sokkal jobb a kedvem, mint tegnap volt. :)
a Tesómmal jöttem reggel kocsival, úgyhogy még át sem fagytam, biztos ez is hozzájárult. :)

amúgy meg este már fél9-kor lefeküdtem aludni, majd éjfél után felébredtem, 3-ig forgolódtam az ágyban, kimentem rágyújtani, visszafeküdtem, aztán 6:30-kor ébresztő. :( 
de gyorsan kipattantam az ágyból, mert a ma esti randira muszáj volt rendbevágni magam. :) 2,5 havi prémet gyaktam le magamról. parádés volt. :)
ja, mert hogy mégis lesz ma randi. de Tűzoltóval. :)

előbb persze Zsóval ivás, dumizás, aztán startolok Tűzoltóhoz. aki vacsorával és borral vár. pedzegette a habfürdőt is, de szerintem még nem vagyunk úgy, hogy azt bevállalnám. mert mi van, ha meglát ruha nélkül, megijed, megcsúszik a kádban és kitöri a nyakát? akkor már inkább száraz terepen kezdjen el menekülni. az biztonságosabb. :)
szóval reményeim szerint 9 körül érkezem hozzá, és nyilván ottalvós buli lesz. legalább is arra készültem. csak nem lesz szíve kirakni a hideg éjszakába hajnalban. főleg, hogy reggel jövök dolgozni. kibaszott szombati munkanap. de legalább OJ nem lesz. :)
úgyhogy ez a mai program, a többit meg majd meglátjuk. :)

vicces, hogy Zsuval a szerelmi ügyeink most már a második ponton keresztezik egymást... :) de nincs ezzel semmi baj. :) eddig legalább is nem volt probléma belőle. :)

ja, örömteli esemény, hogy volt ma itt az egyik Megbízónk, talán a legjobb fejek az összes közül, és megint hoztak egy tortát, mert annyira jól dolgoztunk nekik, sőt ajándékot is kaptunk, sőt, most OJ és én is kaptunk ajit. és ez teljesen feldobott. meg eleve az, hogy valaki megköszöni normálisan az éves munkámat. a gesztus maga hatalmas értékű. hogy veszik a fáradságot, eljönnek, elég magas szinten képviselik ráadásul a cégüket, és hoznak mindig valamit. erősen gondolkodom azon, hogy privátban megkeresem őket, van-e náluk munka a számomra. ott még úgysem dolgoztam. :) még jó viszonyban is vagyok velük, úgyhogy tényleg megpróbálom. és bár náluk is alap az angol (egy kurvanagy amerikai bankról van szó), hát csak összerakom már valahogy.

elhatároztam, hogy egyetlen újévi fogadalmat teszek: megtanulok középfokon legalább angolul. (azért ezt kiegészíteném azzal, hogy le is fogyok) a többit úgyse tartanám be, tehát nincs is értelme megfogadni. ezt a kettőt viszont muszáj lesz, ha boldogulni akarok, ha életben akarok maradni.

Mikifiút még nem építettem le, de szerintem érzi, hogy levesben van. Tűzoltótól függetlenül egyre inkább világos számomra, hogy nem Mikire van szükségem, továbbra sem. amúgy sem akarok második lenni, szóval pláne. ennyi.