szerda, december 08, 2010

nem először játszom

el, hogy két randit szervezek egymáshoz közel, aztán azt lemondom, amit kevésbé tartok értékesnek, a másikra elmegyek, de az persze nem mindig bejövős. úgyhogy az első, a lemondott randiarccal is felveszem a kapcsolatot, módosítok, aztán az lesz a kurvajó randi, amiről nem is gondoltam volna, hogy az lesz. :)
na, hát ez történt tegnap is. :)
a szombat délutánról lemondott randit tegnap munka utánra tettük át... éssssss... áhhh... kivagyok. :) 
ott kezdődött, hogy a Móriczon taliztunk. külsőre nem igazán jött be nekem Tűzoltó. velem egyidős, hatalmas orra van, meg egy pici pocakja. idősebbnek tűnik nálam, de nem azért, mint Zé (túl sokat élt rövid idő alatt), hanem mert egyszerűen ilyen az arcberendezése. és igen, Tűzoltó. 14 éve. de elvileg hivatali időben fog dolgozni jövő héttől, elege volt a tűzoltásból, amit meg is értek. nade nem is ez a lényeg. :)
hát az volt, hogy taliztunk, ittunk 3-3 bögre forralt bort. mégpedig azért, mert ő bak, és nehezen indul be a beszélőkéje. ehhez kellett bátorságot gyűjtenie az alkohollal. egy darabig nagyon nem akart beszélni, voltak kínos csöndek is, meg folyton bámult. levetkőztetett a szemével. halálosan zavarban voltam. rebegtettem a pilláimat. meg zavartan röhögcséltem, meg pofáztam mindenféléről. valakinek muszáj volt. :) engem a pia is hamarabb megütött. 
naszóval, kimentünk sétálni. aztán elmentünk az Alleeba pisilni, mert mindkettőnkre rájött. de már közben nyomatta, hogy berúgott, és hogy mikor smárolunk már. :) én meg csak vihogtam. az Allee wcjében csináltam egy cigit, Tűzoltó már kint támasztotta a falat, mire végeztem, azt hitte, belefulladtam a wc-be, vagy otthagytam. áh, nem vagyok én olyan... nem, mi? :) naszóval cigi készen, meg is lebegtettem az orra előtt. de kérte, hogy menjünk olyan helyre, ami nyugisabb, ne a Móriczon pöfékeljünk. :) 
végül a vasúti sínek mellett kötöttünk ki egy kis parkban. jól láthatóan hajléktalanok kedvelt helye lehet az, még egy vajaskés is volt a földön. sár volt, sötét, kezdett hűlni is az idő. érdekes volt. :) ott cigiztünk, ami persze megütött rendesen mindkettőnket. de legalább végre elkezdett beszélni. persze nem is a beszéden volt a lényeg, hanem azon, hogy mindenáron csókolózni akart velem. én meg nem akartam. vagy nem is tudom. vihogtam, mint egy tizenéves tini, hogy most mit csináljak... de mindketten úgy álltunk ott, 34 éves fejjel, mintha az áltisiben lennénk, és ott tartanánk, hogy "akkor megfoghatom a kezed?"... kész. kurvajól éreztem magam!!! :) aztán csak megcsókolt. :) és az is kurvajó volt. :))) finom, puha, kellően erőszakos azért persze, csak hogy érezzem, hogy mégis ő a férfi. úristen. teljesen rámkattant. :) aztán ölelkeztünk még egy darabig, majd kértem egy kis szünetet. vagyis ácsorogtunk megint tovább a sötétben, meg a hidegben, a töltés aljánál, egymástól fél méterre kb., egy-egy betonlapocskán, ami a sártengerből kiemelkedett. :) 
aztán megint magához húzott. és már nyúlt be a kabátom alá, már a mellem simogatta, amikor éreztem, hogy elindul bennem valami kurvajó bizsergés. éppen kezdett kicsúszni a talaj a lábam alól, de persze ez most a kellemes szétcsúszás volt. szóval éreztem, hogy elgyöngülök, és ha most nem hagyom abba, akkor a lakásában fogok kikötni, amit nem akarok. legalább is első este nem. 
úgyhogy itt kiszedtem magam a karjaiból és azt mondtam: "na, most kell elindulnom haza..." és el is indultam. aztán még elkapott a lámpa alatt is, fényben is, ott is csókolóztunk. kicsit a villamoson is, de csak pillogott inkább. aztán mikor már leszálltam, akkor nagyon nehezen akart elengedni. még akkor is megcsókolt. én meg leszálltam és aranyosan integettem neki. :)
majd felültem a 6-osra, próbáltam zenét hallgatni, meg összeszedni magam, de csak néztem ki a fejemből és vihogtam. erre felhívott Tűzoltó. hogy nem megyek-e mégis hozzá. mondtam, hogy nem, de majd legközelebb. és elköszöntünk. :) 
legközelebb tényleg felmegyek hozzá. mert alapvetően jó volt vele. :) és kíváncsi vagyok egy érett férfira már megint. :)

nem tudom, hogy lesz-e közös jövőnk, vagy abban mi lesz benne, kapcsolat vagy csak szex... nem tudom. de szívesen találkozom még vele, mert nagyon jó volt. :) mondom, nem szép ember, nem az esetem egyáltalán, de van benne valami!!! :) mondjuk Mikihez képest, aki szintén bak, szintén nem szófosó (még cigitől sem, attól is csak bemulyul), de zsönyörűséges és 27 éves, mérföldekkel jobban éreztem magam Tűzoltóval. már az, hogy mert lépni, hogy meg mert csókolni, meg egyebek. szóval férfiként viselkedett, és nem kisfiúként, az nagyon sokat lendített a dolgon. :) 
este még smseztünk egyébként, meg már ma reggel is keresett. elnézést kért a nyomulásért, én meg visszaírtam, hogy eszébe ne jusson, mert nagyon jól éreztem magam!!! :)

Mikivel egyébként elvileg péntek este szexelünk. de már semmi kedvem hozzá. nemcsak Tűzoltó miatt, hanem azért is, mert annyira kis béna. nekem kell megerőszakolnom ezt a pasit is, már látom. mindent tőlem vár, hogy majd én így meg úgy. közben még az exbnőjét is dugogatja. (ez az az ex, akivel 3 éve is együtt volt. én már akkor tudtam, hogy nem fognak szakítani. nem tévedtem. :D) szóval annyira nem pálya. hosszú távú kapcsolat nem lesz belőle, az biztos, egy szexért meg minek törjem magam? jó, azért töröm, mert kíváncsi vagyok rá, hogy a félzsömlémtől elszalad-e. mert ha igen, akkor ez is ugyanolyan pöcsfej, mint a többi. ha nem, akkor majd még gondolkodom. :) persze Tűzoltó is elszaladhat a félzsömlémtől, bár őt ennél intelligensebb embernek gondolom. nem fog ezen problémázni. de hát ki tudja? :) én egyelőre nem. :) a puding próbája az evés lesz, és ez mindkettőjükre igaz. :)

a céges karácsony egyébként remek volt. halálra untam magam. ráadásul az egyik lánnyal baleset történt gokartozás közben, mert az állat, hímsoviniszta, seggcsimbók kollégák (köztük 2 tulajdonos a háromból) nem bírt magával és tolt le mindenkit a pályáról. ez a lány meg felszaladt a falra úgy, hogy függőlegesen állt meg. megrepedt egy nyakcsigolyája, kórházba kellett vinni, nyakmerevítőt hord... szóval nem sorolom. teljesen kiborultam. a nézőtéren a 3. főtulajdonos mellett bazmegoltam és sikítoztam, hogy miért kell ezt a szart csinálni, miért kell ezt engedni, miért nem állítják le a versenyt, és hogy "na, pont ezért nem ülök én bele ilyen szarokba". szóval az est hangulatát megadta az esemény rendesen. tegnap meg csak dohogtam egész nap, mert a bűnösök még a szemüket sem sütik le a történtek miatt. úgyhogy undorodom az összes seggfejtől, aki itt dolgozik és férfi. hányok tőlük, és ez a hétfő este volt az utolsó csepp a pohárban. el fogok innen menni, mert olyan helyen nem kívánok dolgozni, ahol a karácsonyi ünneplés arról is szól, hogy esetleg valaki nyomorékként megy haza és éli le úgy az életét. mert ezek nem kímélnek se Istent, sem embert. mert állatok. de bocs, nem sértem meg az állatokat azzal, hogy ezeket a seggszőröket is oda sorolnám. ezek még annyira kifejletlen létformák, hogy egy amőbának több esze van. de komolyan. és az egyik a pénzügyi igazgató, a másik a produkciós igazgató. hát normálisak? de komolyan. semmi tétje nem volt az egésznek, hacsaknem annyi, hogy a parányi farkukat a gokarttal toldották meg. komolyan nem értem, hogy ezek az emberek hogy bírnak tükörbe nézni ezek után. és ha az a lány tolókocsiba kerül élete végéig, mert eltörik a gerince? akkor mi van? jót buliztunk, mi? rémes. :( szerintem még ennyi barom nem dolgozott sehol. én még ilyet nem láttam. hogy ezeknek csak az a buli, ha a másikat megalázzák, eltapossák, agyonverik stb. ugyanez ment Lajosmizsén is, a "csapatépítőn", ahol ugyebár úgy szarrá zúztam magam 2 perc alatt, hogy a lábam még mindig nincs rendben, de az persze senkit nem érdekel. csináljak meg mindent, ne alibizzek, ne lógjak, 50 fok van árnyékban, fáj a lábam, nem baj, csináljad paraszt. menjenek ezek az anyjukba vissza. oda. budhizmus mi? az. lófasz ez. hányok az összestől.

a buliból az egyik kolléganőmék vittek haza. a pasija vezetett, én csak Szempillának hívom, mert zsönyörűséges szépfiú ő is, 20 éves... és persze kikezdett velem a kocsiban, míg a nője hátul ült. kacsintgatott, meg flörtölt, meg a combom markolászta. parádés. :) 3/4 9-re már haza is értem. 10-kor már ágyban is voltam, bár eléggé felzaklatott az egész este. amúgy 3 dl rosét ittam, meg elszívtam egy fél cigit. ettől teljesen kellemesen éreztem magam. gondolatban még Mikire is rászívódtam, meg is írtam neki sms-ben, hogy milyen jó lenne kicsit kocsikázni, meg csókolózni, de hát nem ért rá, bár értékelte. :)
úgyhogy ennyit a céges karácsonyról.

ja, és TG-nek boldog 3. X-et. 2 éve kitaláltam, hogy mit kapna ma tőlem a szülinapjára. hát már nem vagyunk úgy, hogy megkaphassa, de azért elmondom, hátha a szíve se fájna érte annyira: a TOLDI moziba szerveztem volna egy bulit, ahova elhívom a barátait. meg mondjuk a Varga Zsuzsát. :) és csináltam volna valami meglepit még, de hát jó régóta nem gondolkodtam ezen. de annak idején ez volt a terv. :) na, mindegy is. persze azért még ölelgetés, meg minden, így a 30-ra is. :))) bár ma szerintem nem én voltam az első köszöntő, ellentétben az előző évekkel.

Máriák az Úrban és persze Marionok (mint én) boldog névnapot!!! :)

és még valami. hogy miért érdekes, hogy az esélytelennek tűnő randiarccal, akinél már egyszer lemondtam a találkozót, sokkal jobb este kerekedik, mint mással? hát azért, mert a Bőgőssel ugyanez volt. az elsőt lemondtam. mikor taliztunk végre, akkor kurvára nem tetszett, aztán mégis bele akartam halni, mikor elhagyott. 
hát így. és ez. :)