csütörtök, december 09, 2010

betelt a pohár

a munkahelyemmel kapcsolatban. most már tényleg itt a vége. intenzív álláskeresésbe kezdek, nagyjából bármi jó, ahol legalább ennyit tudok keresni, mint itt. abban már nem is reménykedek, hogy ennél többet. de ha már ennyit, akkor talán nem halok éhen.
elegem van, abból például, hogy most már egyetlen használható női wc sincs, mert mind a kettő (KETTŐ!!! 50 nőre!!!) el van dugulva, ezért fel kell járnia mindenkinek az irodákhoz. amiből egyébként nem is csinálunk ügyet, menjen mindenki, bár ugye a pórnépnek egyébként nincs ehhez jogosultsága, de igenis felküldjük őket, hátha észre veszi valaki, hogy lent mi a helyzet.
undorító, hogy az emberek milyen szinten semmibe vannak véve. annyira elegem van ebből. :(

azért képes vagyok pozitív dolgokról is írni. :) pl. amit elfelejtettem tegnap, hogy Tűzoltó mennyire kedvesen bókolt nekem. mielőtt leszálltam a Móriczon a villamosról, hogy akkor majd megyek haza, még megláttam valami feliratot, és arról kezdtem neki beszélni. erre odahajolt hozzám, megpuszilta a szemöldököm és a szemem közötti részt (hihetetlen érzékeny területem ez, főleg, ha gyengéden közelít valaki hozzá. Zé volt az első, akinél erre rágerjedtem), majd azt mondta: "te bolond vagy." és mosolygott. de nem kinevetett, inkább mintha tetszett volna neki, hogy tényleg nem vagyok egészen normális. :) valahogy úgy éreztem, mintha már ezer éve ismerne, és úgy mondaná. mindenesetre az ilyen bókokkal lehet engem teljesen levenni a lábamról. mert a szép szememről tudok, de ha valaki azt értékeli, hogy bolond vagyok, az nagyon jól tud esni. :)

ma reggel levelet írt egyébként. a sorok között benne volt, hogy folytassuk már, amit elkezdtünk kedden este. én is hasonlóképpen válaszoltam. remélem, hamarosan újra találkozunk.

Mikit lemondtam péntekre, leginkább azért, mert Zsót nem láttam már 1 hónapja, és csak pénteken ér rá, és az nekem mindennél fontosabb. Mikivel amúgy is egyre inkább úgy vagyok, hogy nem küzdök egy félénk gyerekkel. megvan annak is a varázsa, de nekem erre most nincs szükségem. egy normális, határozott Férfi kell, nem egy kisfiú. úgyhogy majd leépítem valahogy.

egyéb történés nincs. nagyjából mindenki bekaphatja, ha megengedem. ez a mai lelkiállapotom.