hétfő, december 20, 2010

sál+sapka+kesztyű

kombót kértem a Tesóm Jézuskájától, ezért tegnap minden üzletben sapkákat próbálgattam. az a nagy büdös helyzet, hogy bármelyik fajtát vettem fel, mindegyik jól állt. :) a Tesóm irigykedve nézte és mondogatta: "baszki, neked ez is jól áll. meg ez is. meg ez is...." én meg ott parádéztam a nagy üzletek kellős közepén, a tükör előtt és élveztem a tükörképem nyújtotta látványt. mert nekem is tetszett. :) pedig fos volt a hajam, de mondjuk a sminkem jól sikerült (smink nélkül még a sarki plázába se megyek be), meg jól voltam felöltözve is. lila színben nyomulok most, mármint sálsapkakesztyű téren, és a lila minden árnyalata nagyon jól állt. :)
szerintem azt a sapkát fogom választani, amin van egy masni. az olyan lányos. :) 
persze képes lettem volna elvadulni, a New Yorkerben néztem másféléket is, de majd azt inkább megveszem magamnak, ha úgy állok. :)

jah, fent voltam az előbb a főnöknél. ígéretet kaptam rá, hogy holnap már meglesz a fizum. 21-én... pfff... mosolyogtam, bazsalyogtam, nem álltam le pörölni vele, mert még képes és nem ad borítékot. mondjuk, attól még simán benne van, hogy nem ad. de legalább ezzel ne vágjam magam alatt a fát. sőt, még segítettem is neki. mert jófej vagyok. mert tudok megbocsátani, bármennyi sérelem is ért már itt az elmúlt 3 évben.

természetesen a megbocsátás nem jelenti azt, hogy hajlandó vagyok itt maradni. bármi legyen is a borítékban, a jövő év végét én már nem itt akarom megérni. ez biztos. :)

sajnos a hétvégén kattogtam olyan dolgokon, amiken nem kéne. beleéltem magam olyan dolgokba, amikbe nem kéne. de talán a közeljövőben pont kerül erre a történetre is, aztán majd jól elmesélem. addig csak rágom magam belülről. nem akarok tanácsot kérni, és beszélni sem róla, senkinek. most inkább csak emésztgetem, és megvárom, mi lesz a következő lépés. de fel vagyok vértezve masszív ellenállással, és vérgenyasággal. nem hagyom többé magam megvezetni. :)

közben leugrott a filmem aranyosan. :) tök örülök neki. :) mindjárt kiiratom dvd-re, aztán huss. takarodok is haza. :)