szombat, december 11, 2010

volt már rémes

éjszakám, randim, de a tegnap esti viszi a pálmát. annyian érdeklődtek már (és persze drukkoltak is, amit ezúton is köszönök), hogy nincs pofám húzni tovább az időt (meg most rá is érek), inkább megírom, hogy mi volt. :)
Zsóval és Eszterrel a Könyvtárba ültünk be piálni és dumizni. este 9-kor indultam el onnan a Tűzoltóhoz. a Déliben várt. felmentünk a lakására, ami egy második emeleti patkánylyuk. nem tudom, hogy ennyire csóró-e, vagy ennyire igénytelen... de valami rémes volt. azért persze nem volt mindegy, hogy melyik papucsban mászkálok a konyhában (ami egyben előszoba is), meg hogy abban a papucsban a fürdőbe ne menjek be, de a szobába se, mert oda másik papucs van. pfff... a wc-nél amúgy nem volt wc papír, csak pzs. és mindenütt kurvahideg. :(
odaértem, megterített asztal várt, meg forralt bor. nem voltam éhes, úgyhogy csak ittam pár korty bort, mert amúgy már a fülemen jött ki a Könyvtár után. leültünk egy-egy fotelba. a talpamat kezdte simogatni, meg masszírozni, de aztán hamar abbahagyta. a katonaéveiről, meg fiatalkoráról mutatott képeket, megnéztük a heti totót, hogy tudunk-e valamit tippelni. aztán a fürdőben, a kád szélén ülve elszívtunk egy-egy cigit. majd elszívtunk egy vicceset is. 
én ettől nagyon jó, felfokozott, ellazult állapotba kerültem. vártam, hogy történjen meg a dolog. kívántam. el is kezdődött a smárolás, le is vetkőztetett, ott feküdtünk az ágyán, és aztán el kezdett ölelgetni, mert hogy ez volt a célja, hogy ruha nélkül feküdjünk ott. remek.
aztán folytatódott az előjáték, nem is ment ez rosszul, de egyszercsak be akarta dugni a farkát. én meg mondom "hohó, már itt tartunk? hova sietünk ennyire?" na, akkor lelassított. csókolgatta a hasamat, mondta, hogy gyönyörű vagyok és érzéki, meg finom. hát persze, tudom én. :)  aztán egyre felfokozódott a kedvem, gondoltam bekerül a feje a lábam közé is. hát nem került. némi nyünnyögés után lefeküdt mellém és azt mondta: "lassítsunk? jó, akkor most ölelkezzünk, élvezzük ki a pillanat végtelenségét, aztán majd reggel folytatjuk." pfff... nem sok van, amit jobban utálok a reggeli szexnél. húztam a számat, próbáltam inkább még este dűlőre vinni a dolgot, főleg, hogy én aztán totál fel voltam pörögve. de nem hagyta. ölelt, szorított magához, puszilgatott, ami egy darabig nagyon kedves és aranyos volt, de egy idő után irtó terhes. pláne, hogy úgy szorított, hogy többször rá kellett szólnom, hogy engedjen el, mert nem kapok levegőt. és azért sem volt így kényelmes, mert a keze a fejem alatt volt, nyomta ezerrel. kértem, feküdjünk kifliben. tehát ne szemből. engedjen megfordulni. nem engedte. kurvára szenvedtem. 
csókolóztunk egy darabig, felizgatott megint, mert nagyon gyengéd volt, de közben elkezdett kérdezgetni, hogy hány pasim volt eddig, könnyen mondok-e igent egy találkára, meg hogy meg akar ismerni. úristen. csak azt ne!!! 
aztán csak kiharcoltam, hogy megfordulhassak, de a fejem és az egész testem még mindig szorította magához. a nyakam majdnem kitört és remegtem, annyira fáztam, ugyanis csak egy vékony plédet dobott ránk. pedig ott volt a paplan, ami aztán végre előkerült, mikor már 142-szer mondtam, hogy fázok. még sokáig dideregtem a takaró alatt (a vicces cigi hatására elkapott a hidegláz), jégcsap volt a lábaim és a kezeim helyén. kitúrtam a kezét a fejem alól, kerítettem egy párnát, és végre elaludtam. azon gondolkodtam, hogy már megint mibe keveredtem, hogy mit keresek én itt, és hogy nagyon le kéne lépni. ha nem lett volna olyan hideg, biztos elindulok haza. szóval végre elaludtam, hogy hamár nem dugunk, akkor legalább pihenjek, hiszen nekem ma dolgoznom kell. erre felébreszt: "basszus, te alszol? nemár!" hát kész. azt hittem sírvafakadok. se alvás, se szex. picsába. 
na, akkor újra megpróbáltuk a nagy semmit. a farkát fogdostam, hátha történik valami. fel is állt nagynehezen, erre fölém kerekedik és tuszkolja belém. a száraz sivatagba. erre felüvöltöttem, hogy fáj, mert száraz vagyok. erre ő nagy bociszemekkel: "nem izgattalak fel? egész este nem, ugye?" erre én: "de igen, aztán leálltál, aztán most megint akarod. de őszintén szólva azt hittem, hogy fogunk normálisan szexelni, de abból sincs semmi és aludni sem hagysz... nem fog ez így működni..." ezt már elég ingerülten mondtam. aztán megint lefeküdt mellém, próbáltunk aludni, vagy én nem is tudom, hogy ő mit próbált, de én leginkább aludni szerettem volna. megint 1 órába telt, mire megtaláltam egy kényelmes pozíciót, amitől nem görcsöl be a nyakam, nem didergek és nem hallom a faliórájának a kattogását. aztán felébredtem, akkor már elhúzódott tőlem, nem volt rámcsimpaszkodva, mint egy kismajom az anyjára. pislogtam ki a fejemből, fogalmam sem volt, hogy mennyi az idő, csak azt vártam, hogy a telefonomon megszólaljon az ébresztő és húzhassam a csíkot. végre megszólalt, akkor még hagytam egy szundit, majd 7-kor felkeltem. a jéghideg lakásban keresgéltem a cuccaim, amit szétdobáltunk este, felöltöztem és huss. 7:15-kor már az utcán voltam. kérdezte még, hogy nem akarok-e kávézni, vagy letusolni nála. hát nem. köszi. majd megoldom. mondogatta, hogy nagyon szétszívta magát. hát remek. aki nem bírja, az minek szív? nekem pont jó volt, elég volt, pont kellett ahhoz, hogy ellazuljak és rá tudjak koncentrálni és az érzékszerveim kinyíljanak, és ne parázzak azon, hogy milyen a testem. de rá mulyulós hatással volt, mint Mikire. (egy jó tanács: BAK jegyű fiúk ne szívjatok!!! nem tesz jót!!!)
ráadásul nem volt megborotválkozva, az én érzékeny bőrömet szanaszét dörzsölte az arcomon. úgy fáj és olyan csúnya, hogy még. de hogy nem tudta, szeretem-e a borostát. szeretem én, csak ne fájjon. bezzeg máshol csupa dzsumbuj volt minden (pedig ott aztán elég lett volna a borosta is). brrrr!! :(
fura ez a figura. látszik, hogy nem egy bunkó pasi, mármint nem egy macsós köcsög, mert tényleg a terítés, meg a forraltbor, meg a velem foglalkozás az nagyon cuki volt. az ágyban viszont néha nagyon erőszakosan bánt velem, nem érdekelte, hogy tépi a hajam (és nem olyan szituban, ahol én is bírnám, ha tépné), nem érdekelte, hogy nekem nem kényelmes, ahogy neki az. most akkor ez odafigyelés vagy sem? 
reggel indulás előtt még a zsebembe tömött pár csokit, amit végül a szívás után nem ettünk meg. ez is nagyon aranyos volt tőle, bár én akkor már rá sem bírtam nézni, csak a menekülési útvonalakat lestem, és kértem, engedjen ki végre. ami még felmerült bennem, hogy megkérdezem tőle, hogy a nyalást azt úgy teljes egészében rühelli, vagy csak velem tett ilyen kivételt, csak tőlem borzadt-e el. de nem töltöttem ezzel az időt, meg nem is volt olyan állapotban, hogy egyáltalán beszélgetni tudjunk. meg őszintén szólva annyira már nem is érdekel.
remélem, nem gondolja azt, hogy neki ezek után jelentkeznie kellene. egyszerűen megfojtott a szeretetével, a ragaszkodásával, vagy a hülyeségével, én nem tudom mivel, de nagyon fárasztó volt és kellemetlen számomra. oké, hogy ölelkezzünk, meg bújjunk össze, meg csókolózzunk, de én ilyen szinten, ennyire sokáig nem bírom ezt. nemcsak fizikailag, de lelkileg is úgy éreztem, hogy megfulladok. pedig én bújós vagyok, meg ciccergős, de ez már nekem is sok volt. néha annyira bepörgött, hogy egyrészt nyomatta, hogy most mekkorát fogunk szexelni, másrészt meg rakosgatott jobbra-balra, de durván elkapva engem, ahol csak ért (ilyenkor szinte féltem tőle). máskor meg úgy bepunnyadt, hogy az nem igaz. reggel mondtam neki, hogy ő bizony aludt, nem is keveset. erre sem emlékezett. 
tudom, nem kéne mindenkivel vicces cigizni, de szerintem ha nem csináltuk volna, akkor is gáz van, úgyhogy teljesen mindegy az ő esetében. legalább kiderült, hogy nagyjából milyen, mire lehet számítani. és köszönöm, ebből nem kérek.

ó, édes Istenem... Zével bármelyik, akkor legócskábbnak hitt reggeli 3 perces menet is sokkal, de sokkal jobb volt, mint ez az éjszaka. ráadásul Zé lakása sem egy palota volt, de mérföldekkel jobban éreztem ott magam, és rendesebb volt, mint ez a lyuk. és az a dohos szag. az összes ruhámba beleivódott. a pulóverem annyira büdös, hogy alig várom már, hogy otthon levehessem és kimoshassam. fujjj! viszont most kénytelen vagyok ebben ülni, mert kb. 5 fok van az irodában, ugyanis pont ma szerelnek megint egy radiátort, és nem megy a fűtés. lassan újraindul, de mire itt elviselhető idő lesz, nagyjából mehetünk is haza. egy nagy vacogás a mai nap is, a vacogós éjszaka után. kurvára elegem van. otthon befűtök, mint állat, lefekszem aludni és ennyi a terv mára. pedig hú de kéne menni bulizni már megint. vagyis hát kéne menni bulizni már végre. táncolhatnékom van, de álmos is vagyok. meg hát megint nincs kivel menni. szóval bukó a történet. de jól elleszek én otthon is. főleg, hogy csak 1 szabadnap van. szegény macska már nem látott tegnap reggel óta. biztos nagyon vár.

holnap délután 3-kor megint lenne egy randim, de őszintén szólva újra elment a kedvem az összes pasitól. most nem azért, mert átbaszott volna, csak még egy ilyen fos éjszaka nem hiányzik. meg persze a visszautasítás sem. 
Mikifiún gondolkodom még, hogy mégis kéne tenni vele egy próbát... de ő is bak, és ettől már most a hideg ráz. azért, hogy szexeljek 2,5 hónap után újra, én nem megyek bele megint olyan faszságba, mint tegnap este. áh! nem ér annyit az egész!!! inkább nézem a pornót és kész. 
cserébe jön Vérnénnye jövő hét közepén, úgyhogy ezzel asszem meg is van oldva a kérdés egy időre megint. aztán karácsony, utazok haza, oszt jónapot.

szilveszterezni Zsóval fogok. csinálok házibulit. egyelőre kettőnknek, aztán ha lesz még csatlakozó, az jó, ha nem, az is jó. :) vagy elmegyünk partyzni, vagy bárakármi. az is lehet, hogy csak otthon ülünk és röhögünk. :) de legalább van már valami szilveszteri progi. :)