péntek, január 14, 2011

egy órát csúsztam

a tegnapi ivászatról, de a lényegre odaértem. mármint a konkrét ivásra. :) forralt boroztam, de nem lettem totál készen tőle. szerencsére. :) fél11 körül vergődtem haza. akkor persze még tévézés. a Real meccs második félidejét muszáj volt megnézni, aztán meg a Nancy heti részeit (66., 67. és 68. rész). bele-belealudtam ebbe már, de néztem. :) 
berendezkedtem a kanapéra aranyosan, hogy majd ott alszok, elővettem az egyik hálózsákot, amit Ozora óta még ki sem bontottam. tök jó volt. :) volt egy kis Ozora feeling. :) már úgy várom az idei bulit, mint a Messiást. :) 

ah, tegnap találtam néhány nyári képet a Bőgősről, Takáts Eszternél a facebookon, mert az ő zenekarában játszik. bár a nevét nem írom le, de azért eldicsekszem vele, mert ha valaki hozzáfér ezekhez, vagy bármilyen más képekhez, ami a zenekarról készült, akkor láthatja a Bőgőst, láthatja azt, hogy milyen iszonyatosan jó pasival volt szerencsém járni 5 hónapig. még most is csorog a nyálam utána. főleg azért, mert az egész pasi, meg az egész kapcsolatunk is egy merő szexuális izzás volt. hogy mindig szikrázott körülöttünk a levegő. vagy röhögtünk és állatkodtunk. és ez annyira, de annyira jó volt!!! nem sírok utána, mert ha nem kellek, hát nem, de minden együtt töltött pillanatra szívesen emlékszem vissza. és nagyon irigylem azt a nőt, aki mellett aztán kiköt egyszer. már ha kiköt egyáltalán valaki mellett valamikor...

na, milyen formám van... mikor már éppen lemondtam róla, és már éppen megnyugodtam, hogy nem kellek oda, ahova nem is szívesen mennék dolgozni, hát nem behívtak ma második körre? úgyhogy hétfőn 3-ra megyek. úgyis a matek a lényeg. és bár az önéletrajzomban szerepelt egy összeg, azért nem leszek pofátlan, és meg fogom kérni az árát annak, hogy én ott dolgozzak. de nem akarok ott dolgozni, így olyan összeget mondok, amit biztos nem kapok meg. vagy nem tudom. létezik az az összeg, amiért én képes vagyok vérgenny lenni, de nem akarok az lenni. meg már supervisor se akarok lenni. az álommelóm egészen más. csak oda még nem hívtak be, mert el vannak havazva. de lélekben erősen arra gyúrok. :)
jójó, persze ne válogassak, meg örüljek, hogy kellhetek máshova, de most minek menjek olyan helyre, amit már előre utálok? azért, hogy aztán onnan keresgéljek másikat? akkor már inkább maradok a seggemen és ennyi. bár persze ha addig is több pénzt kereshetnék, míg nem találok mást, vagy az álommelóra fel nem vesznek végre... hát nem tudom. bizonytalan vagyok. persze, még semmi nem dőlt el, meg fogom mondani hétfőn a második körön is, hogy én még várok máshonnan is visszajelzést, és hogy "a matekon múlik minden. mennyi az annyi?". ezt már Golyófogú Tommy is megmondta a Blöffben. :))

ma munka után takarodunk haza anyuékhoz. én a zéró alvás miatt egy darab szar vagyok kábé, úgyhogy hazaérünk és megyek is aludni, hogy holnap ne a belemet húzzam egész nap a disznóölés során. szerencsére szombat este már jövünk is haza. ez rövid látogatás lesz. csak vérengzünk egyet és kész. :) 

vasárnap délelőtt Zsóval közös program (casting a Viasatnál megint. remélem, sikerül!! :D), délután meg disznótoros, piálós, lazulós házibuli nálam, nyilván Zsóval, meg még jön Andi kolléganőm és a barátja Balázs (akiknél olyan jót aludtam a nyáron az antikvár könyvek között). szóval jó lesz. :) 

egy a gond, vasárnap reggelig ki kéne takarítanom. DE MIKOR???? pfff... nem akarom tudni... :(