kedd, január 11, 2011

nem voltam képes

felkelni ma reggel. egész éjjel a köhögéssel voltam elfoglalva. no, nem mintha nem lett volna jobb programom, de így sikerült. többször is olyan fullasztó és görcsös köhögésre ébredtem fel, hogy majdnem kiköptem a tüdőm. persze reggel 7-kor meg nem ment a felkelés. úgyhogy küldtem sms-t, hogy kiveszek szabit. amúgy is csak 1-ig lettem volna bent, mert utána interjú. rájöttem, hogy a csilli-villi interjúcuccban amúgy sincs kedvem bent parádézni. szóval mindenképpen ez volt a legjobb megoldás.

tegnap befestettem a hajam. egészen jó lett. meglepő. :) sokat vacilláltam a boltban, aztán végül sikerült egy egészen jó árnyalatot találnom. :)

most iszom a citromos vizemet, aztán lassan elkezdek készülődni. nem akarok elkésni. bár szerencsére hozzám közelebb van ez a hely, mint a munkahelyemhez. onnan 100 átszállás lett volna. innen csak 1 és összesen fél óra. mindenképpen jó ötlet volt itthon maradni nah, nem győzködöm magam tovább. :) legalább OJ is szokja a szántást. :)

egyéb betegség nincs, ezzel a köhögéssel egyébként csinálni kell valamit, úgyhogy megkísérlek elkapni egy orvost most már tényleg valahol, mert ez nem állapot. néha még a fülem is fájdogál, és az meg pláne gáz. :(