hétfő, január 10, 2011

a legfontosabb hír

hogy fogyok!!! :) jelentem, a diétám működik!! :) fehérje fehérjével. ennyi. 1 hét alatt -3 kg (jójó, egy része biztos víz, de ha csak 1 kg ment le 1 hét alatt, akkor is jó vagyok.). ennél nagyobb motiváció nem is kell. :) cserébe nem éheztem soha, és még finomakat is eszem. :) ja, és a mozgást is hanyagoltam a betegeskedés miatt, de most már kezdek jobban lenni, úgyhogy lassan felveszem a fonalat ismét. :)

a másik hír, hogy holnapra van interjú időpontom egy helyre. supervisornak. nem álmaim melója, de megpróbálom (nem is biztos, hogy pont én kellek oda). ha csak átmenetileg, akkor is valami, a lényeg, hogy el innen. 

az álommelóra még nem hívtak be, de hiszek benne, hogy hamarosan be fognak hívni. :))

szombaton felköszöntöttem az egyetlen Testvéremet a 44. születésnapján. kapott 3 könyvet. örült is nekik. :) segítettem neki főzőcskézni. aztán Zsóval találkoztam. beültünk a Jelenbe piálni, mert be akart rúgni mindenáron. aztán javasoltam, hogy mivel ott azért drága mulatság lenne lealjasodni, folytassuk nálam, így is lett. hazafelé bevásároltunk alkoholt, meg házipálesz is volt otthon. jól eldumáltuk az időt. nem rúgtunk be végül nagyon, csak lightosan, pont kellemesen. szóval jó kis este volt. :)

vasárnap azért voltam annyira másnapos, hogy emiatt otthon vergődjek és ne csináljak semmi mást. ah, öreg vagyok én már a piáláshoz. :(

ezen kívül sok extra nincs, hacsak nem az, hogy megint csalódnom kellett valakiben, ráadásul egy olyan emberben, akit már több ideje ismerek, mint nem. szóval csalódás nekem a nő, és bár még ma reggel pörögtem ezen agyban, mikor álmatlanul forgolódtam egy köhögőroham után, de rájöttem, hogy nem érdemes. eltávolodtunk egymástól és ennyi. úgy látszik, nekem ilyen köreim vannak. eltávolodunk, aztán meg vissza. bár ebben az esetben most kurvára nem érzem, hogy ez visszafordítható folyamat lenne. illetve nincs is rá igényem, hogy visszaforduljon a dolog. ah, már túl is beszéltem.