hétfő, január 24, 2011

megsütöttem életem első

három tepsi pogácsáját szombaton. :)))
az általam neten talált receptet Kriszti is megerősítette levélben, hogy jó és egyszerű. úgyhogy megcsináltam. melegen kibaszott finom volt. hidegen nekem már nem annyira, leginkább a sót hiányoltam belőle (elfelejtettem belerakni...), de elfogyott. :) pár darabot megmentettem OJ-nak, aztán annyi. :))
szombat reggel a dawntempo miatt keltem fel, megérte nagyon, mert Chromatic live act ment, és a srácok eszméletlen jól tolták. sikerült szombat reggel 9-re úgy befújnom, hogy alig láttam ki a fejemből. 10 körül jött LAndie, akinél fent voltam pénteken dumizni egy kicsit. ennél még sokkal többet kellett volna, meg majd kell is (mert kibaszás, hogy ő mindent tud rólam, én meg róla semmit :D), de most ennyire volt energiánk, időnk. ja, és mondtam neki, hogy van egy kis hazai, jöjjön át érte, aztán lakmározzon. szívesen odaadtam neki, legalább nem én eszem meg. (abált szalonna, meg tepertő... jobb nem tudni!!) és ezért jött szombat délelőtt. akkor még a lakás romokban, én romokban... pfff... :)))
délután 1 óra lett, mire észheztértem, lerohantam a boltba, bevásároltam, aztán meggyúrtam a tésztát és betettem a hűtőbe pihenni. míg pihent, elmosogattam, rendet raktam (porszívózás megint kimaradt), lezuhanyoztam, hajat mostam, majd leültem meccset nézni. MU-Birmingham 5:0. kurvajó meccs volt, végre játszott a MU és nem szenvedett, vagy tologatott. ha ez így marad, mindenkit szarrá verünk és veretlenül nyerjük meg az idei bajnokságot. :))
a BL-ben meg úgyis csak a Barcelona az ellenfél (najó, meg a Real), aki őket megveri, az nyeri a BL-t. ennyi.
szóval jó volt a meccs, meg a hangulatom, szünetben már nekiálltam pogácsát szaggatni, meg sütögetni. :) mire Gina 6 után pár perccel megérkezett, már frissen sült darabok illatoztak egy tálban. :)

Ginával mozis hétvégét tartottunk. ezek mentek sorban: Berlin Calling, How High (Fűre tépni szabad), Shine a light (Rolling Stones film), a Fekete ország c. filmből a Szakik c. rész (még nem ismerte, úgyhogy kötelező jelleggel ment!), A Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső, O.Z.O.R.A. 2006-2007 (ez már inkább csak nekem, a hangulat miatt). hajnali 3-kor feküdtünk le aludni, 11-ig döglöttünk, akkor tévézgettünk, majd megint belecsaptunk mozizásba és megnéztük a Spílert is. :) nagyjából délután 5-kor indult haza. addig rengeteget röhögtünk, elfogyott kb. másfél üveg bor, a rengeteg pogácsa, némi csokoládé... nyammm. :)) 

én aztán még folytattam a mozizást, megnéztem a Hullámok hercege c. Barbra Streisand filmet (nagyon tetszett!!!), majd a Philip K. Dick könyvéből készült Kamera által homályosan c. nagyon érdekes scifit (bár a végébe belealudtam), aztán meg a Köszönjük, hogy rágyújtott c. film következett, de az felénél megállt (OJ írta a dvd-t), azon már bosszankodtam, mert kíváncsi voltam a végére, de még nem tudom, hogy mikor tudom pótolni. 

persze este 11-ig ébren kellett lennem, mert pornóhiányom volt. be kellett pótolni. :) aztán eltakarodtam aludni.

no, így telt a hétvégém. nem sokat pihentem, de azért jó volt, nyugis volt, kellemes volt. :))