hétfő, április 11, 2011

más vizekre evezek

most már, leszakadok a műsorról végleg, mert felesleges is ezen kattognom, bár ha valaki látta, és van véleménye, az megírhatja e-mailben nyugodtan. kíváncsi lennék, hogy milyennek láttatok, hogy a blog alapján ilyennek képzeltetek-e el, és hogy aki már 5 éve olvas, és jobban ismer, mint bármelyik Barátnőm, az mit szűrt le ebből az adásból.

hétvégén felokosítottam én is a telefonom, úgyhogy most már tudok twittelni róla aranyosan. :) ezért be is hegesztettem ide a twitterem, hogy az is olvasható legyen. itt aztán lesz minden, ami éppen jön belőlem. :)

a másik, hogy gőzerővel fogyok. nem csoda, az evés egyáltalán nem megy. rájöttem, hogy nem is kell erőltetni. valójában napi 1 tábla csokival elvagyok. azt is este eszem meg. addig meg csak víz, semmi más. most már olyan nadrágok is leesnek rólam, amik fénykoromban is picit szűkek voltak. :) jó, mi??? :) egyre közelebb vagyok ahhoz, hogy 7-essel kezdődjön a súlyom ismét. és ez nekem nagy öröm!!! :)) augusztusra akár 60-65 kg is lehetek, ha ez így megy tovább. :) még sokkal szépségesebb leszek Ozorán, mint eddig bármikor. :)))

ne felejtsük el, hogy ma van a költészet napja. ezért természetesen egy József Attila verssel jelentkezem, az egyik kedvencemmel. tisztelegjünk előtte, és a többi költő előtt is eme ünnepi alkalmon.

KOPOGTATÁS NÉLKÜL

 

Ha megszeretlek, kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám,

de gondold jól meg,

szalmazsákomra fektetlek, porral sóhajt a zizegő szalma.

A kancsóba friss vizet hozok be néked,

cipődet, mielőtt elmégy, letörlöm,

itt nem zavar bennünket senki,

görnyedvén ruhánkat nyugodtan foltozhatod.


Nagy csönd a csönd, néked is szólok,

ha fáradt vagy, egyetlen székemre leültetlek,

melegben levethesz nyakkendőt, gallért,

ha éhes vagy, tiszta papirt kapsz tányérul, amikor akad más is,

hanem akkor hagyj nékem is, én is örökké éhes vagyok.


Ha megszeretlek, kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám,

de gondold jól meg,

bántana, ha azután sokáig elkerülnél.


(1926. ápr.)


mi van még? nagyjából tényleg ennyi. kár, hogy a szombati szettemről nem készült fotó, annyira csini voltam!!! :) de majd hétvégén jön Banya, megint fotózunk ezerrel. olyan dögös képek lesznek, hogy mindenkinek rácsöppen a nyála, az már biztos! és az is a cél. :)