kedd, április 05, 2011

megint jelentkeztem egy

műsorba. nem bírok magammal. elragadott a gépszíj. :) erről többet nem is mondok és írok, úgyis, ha összejön, akkor majd a szerződést be kell vinnem ahhoz a produkciós céghez, akikkel a Viasat dolgoztatott, hogy engedélyezzék. de már lassan olyan leszek, mint VV4Éva, aki a Bárban is feltűnt, meg minden castingra elmegy, ahova csak lehet, hátha bekerül valamibe. :) én azért nem tolom ilyen durván, de most van valami, ami felkeltette az érdeklődésemet. kicsit úgy érzem, hogy a személyiségfejlesztés, tanítás, segítségnyújtás is benne van, mármint a képernyőn keresztül (ebben legalább tényleg benne van, mert már a tematikája is egészen más, mint annak a fosnak, amiben szerepeltem), és nekem pont ez lenne az utam. gondolkodom azon is, hogy rádióba jelentkezem műsorvezetőnek (pár éve volt már rádiós próbálkozásom)... ezen még gondolkodom. bár a bemutatkozó kisfilmhez jó ötleteim vannak. :)

a Viasatos műsorról én a továbbiakban sem nyilatkozom (mivel nem tehetem), de Barbi pl. látta az első adást, és azt írta fos. ennyi. döntse el ki-ki maga, aki látta esetleg az előző szériákat, meg a mostanit, hogy milyen. 

azzal még nem is dicsekedtem, hogy mostanában olyan nadrágok jönnek fel rám, és állnak rajtam szuperül, amiket eddig felpróbálni sem mertem. nem tudom, hogy a régi mérleg hogy mérhetett engem 70 kg-nak anno, mert szerintem sose voltam annyi. most vagyok 80, és olyan naciban vagyok ma is, ami 2 éve volt rám jó. ezek szerint nagyjából kezdek visszatérni a csúcsformámhoz, és innen meg csak felfelé. :)) leszek én még valóban 70 kg, nem is olyan sokára. lehet, annyira jól fogok kinézni, hogy nem is gyötröm magam tovább, a 60-ig, csak ezt megpróbálom fenntartani. :)

az evés egyébként a legkevésbé sem megy. napközben ropit rágcsálok, de van, hogy azt is kihányom, este meg akartam enni pirítóst, de aztán rájöttem, hogy úgyis kihánynám, akkor meg minek? szóval bele sem kezdtem. csináltam egy forró kakaót, aztán ennyi. magyarul szinte semmit nem eszem egész nap, sőt napokig, így azért nem csoda, ha fogyok. :) nagyon nem is hiányzik a kajálás, az a legszebb az egészben. :)

visszatérve VV4Évára... nem nézem a műsort, csak vasárnap este kapcsoltam oda, jobb híján, és láttam, hogy Alekoszt lepattintja. hát... én simán összefeküdnék Alekosszal. bár ezt biztos a több, mint 6 hónapnyi szexmentesség mondatja belőlem... :) amúgy meg drukkolok Évának, mert szerintem jó fej és kész. :) mindenkit kioszt a picsába, nem szarozik. :) legalább is én ennyit láttam eddig belőle. :)

pasiügyben a nagy büdös semmi van, bár ez aztán a legkevésbé érdekel jelenleg. :) amíg én nem vagyok rendben, úgysincs értelme randizgatni. majd ha úgy érzem, hogy na, most aztán tényleg fel vagyok készülve mindenre, hogy most aztán tényleg jól nézek ki (bár ez már csak centikre van), akkor majd randizok, vagy keresgélek, vagy nemtom. keresni nem akarok, azt már unom, és nem is lett eredménye. legalább is pozitív. 

a munkahelyemmel most megint tele a faszom, bár ez leginkább OJ-ra vonatkozik. én nem tudom mi van vele, de nem is érdekel, csak ne szóljon hozzám. tegnap délelőtt majdnem elhánytam magam, mert telefingotta itt sunyiskodva az irodát, meg teleböfögte, én meg szaguljam. nade ha csak ennyi problémám lenne vele... :(( olyan idióta embereket vett fel, 3 sötét nőt, hogy az agyam eldobom. és akkor én neveljem meg őket. ÉN??? nevelje meg őket az anyjuk! vagy a győgypedagógus! 45-50 éves nőkről van szó! mi a faszt nevelgessem? és nem a munkáról van szó, hanem egyébként. na, mindegy, nem pörgök ezen, inkább leszarom. megyek, tolok Ginával egy küllőt, az jól fog esni. :))