hétfő, április 18, 2011

hatalmasat lendített a

már eddig sem csökevényes önbizalmamon a szombati fotózás, meg az elkészült képek. déltől éjfélig csináltuk, több mint 400 kép készült rólam, többféle sminkkel, hajjal, ruhában, és sztorival. :) az alapcél az volt, hogy dögös, de akár kurvás, vagy pornósztáros képek készüljenek. jelentem, a célt elértük! :))) najó, készültek aranyos, angyalka tekintetű, bájos, szolid képek is, de a Dög vonalat erőltettük inkább. ;)
retus nélkül is fantasztikusak a képek, ha Banya még néhányra rá is megy photoshoppal, akkor meg aztán tényleg címlapra fogok kerülni! :) így is már annyi bókot, dícséretet kapok mindenkitől, hogy nem győzöm. :) najó, győzöm, sőt, nagyon jól esnek, és már alig vártam, hogy megmutassam az új külsőm. :)
hajnali 2-től 5-ig baszakodtam azzal, hogy feltöltsem a legkedvesebbeket (meg a vállalhatóbbakat) iwiwre és facebookra, meg persze társkereső oldalra is, ahova ismét beregeltem, hogy begyűjtsem a bókokat. meg persze azért is, hátha horogra akad valaki, aki nekem is bejövős. ;)
úgy néz ki, szerdán lesz is egy randim. egy olyan pasival, aki már régóta "üldöz", de eddig nem nagyon foglalkoztam vele, mert bnő mellett akart ismerkedni, meg majdnem 2 m magas, és valahogy nem volt kedvem hozzá. de most olyan levelet írt, hogy nem tudtam ellenállni. :) chateltünk, aztán számot cseréltünk, és szerdára beszéltük meg a találkozót. jó ideje ő az első pasi, aki felkeltette az érdeklődésemet, bár nem egyszerű eset, van egy "kis" pánikbetegsége (agorafóbia) 4 éve, meg ugyebár a magasság, ami engem riaszt. de egyébként meg tűz-sárkány, mint én, és kos, ami tűz jegy, és ugyanúgy nyilas az aszcendense, mint az enyém. és már szerelmes belém. :) és bár 5 kg-val kevesebbnek mondtam magam, mint amennyi most éppen vagyok, igazából neki 80 kg-nál vékonyabb női nem voltak, és már megkérdezte, hogy ugye nem akarok tovább fogyni? 
elméletileg nála ideálisabb nem nagyon van (egyelőre legalább is). ahogy beszélgettünk, hogy ki mit keres a másikban, milyen kapcsolatra vágyik, csak helyeselni és bólogatni tudtam, mert én is pont úgy gondolom ezeket a dolgokat, mint ő. 
szóval érdekel, és ez abból is látszik, hogy már tegnap azon agyaltam, hogy szerdán mit vegyek fel, ami munkába is okés, meg aztán a randin is. :) jelzem, még nem találtam ki, hogy végül mi legyen az. :((( szokás szerint szerdán reggel, a 22. átöltözés után fog eldőlni. jobb, ha felkelek hajnali 5-kor, hogy ne késsek el. :)

ez történt nagyjából tegnap, mármint ezzel a sráccal a chatelés, meg meccseket néztem közben, meg pihengettem. 

ja, pénteken elmentem a Chelsea ajándékcsomagért. hát kb. hozzámvágták, hogy "nesze b+"... no, mondjuk nem vártam görögtüzet, az is igaz. :) hazafelé a metrón bontogattam és szakadtam a röhögéstől, mert szinte minden ajándékon rajta van az ára, és hát olyan cuccok, hogy kész. :) besírtam. :) mondjuk van benne Chelsea-s hógömb. az tetszik. csak kár, hogy nem MU-s. :P meg a bögrét is használom már. :) a sál is fasza, azon MU is van. (12 font volt!!!) kb. egyébként 40-50 fontnyi értékű az ajándék. szóval kitettek magukért! :) a metrón meg csak néztek, hogy eleve egy kib*szott nagy DigiSport szatyorral picsáskodok, aztán meg szedtem elő titkosban, de azért láthatóan a Chelsea cuccokat. :) a faszik csak bámultak. :)

Zé megint eltűnt, vagy legalább is nem jelentkezik, hiába mondtam neki a múlt hét pénteket, még annyit se írt, hogy "bocs, de most se tudok menni", hívtam most péntekre is egy buliba, kíváncsi vagyok arra reagál-e. nem tudom, hogy látta-e az új fotóimat, de remélem, hogy igen. :) és kicsit örülnék, ha a bnője is látná. hogy még féltékenyebb legyen. :) mert én ezt MEGÉRDEMLEM!! :)

olvasóim! aki facebookon megteheti (mert az ismerősöm), az csekkolja bátran a fotóimat. szerintem durván nyálcsorgatós mindegyik (és az igazán erotikus képek még ki sem kerültek). :) megjegyzem, az album linkjét elküldtem annak a bizonyos műsornak a főszerkesztőjének ezzel a kommenttel: 
"szia,
ajánlom az egész stáb figyelmébe (főleg az állítólagos "szakembereknek") az új fotókat, amik tegnap készültek rólam. és amiken TÉNYLEG jól nézek ki, ráadásul dögös, fiatal csajszi is vagyok a képeken, és nem egy 50 éves, elcseszett transzvesztita. :( na, mindezt csak úgy, miheztartás végett. amúgy meg nincs harag, leszarom az egészet, hiszen a műsor úgyis titeket minősít, nem engem.

ezzel be is fejeztem a műsorral, a stábbal kapcsolatos mindenféle kommunikációt, idegeskedést. tőlem erről a műsorról senki nem hall többet, az biztos. de még azt is letagadom, ahol csak lehet, hogy én szerepeltem benne. :)