hétfő, április 18, 2011

talán mégsem érdekel

annyira ez a pasi, mint gondoltam? beszélgetünk itt a chaten, de csak ő kérdez, engem nem érdekel semmi vele kapcsolatban. jó, persze, mellette tévézek, meg netezek, de valahogy nem köt le. :(
úristen, erőlködök, hogy kérdezzek valamit. de minek? annyira nem érdekel semmi vele kapcsolatban.
basszus. bennem lenne a hiba? nem, nem ő az. érzem. 
még nem csináltam meg a pasifogót. még nem lehet ő az.
minek írok magamról neki? minek? de hülye vagyok. :(
és szerdán randi. kész. :(

vettem ma Ginának egy műbagolyt! :) ilyen nippet. :) de nagyon gagyi, de imádja a baglyokat, gondoltam a melóba jó lesz az asztalára, vagy nem tudom. mondta, hogy most lett kész a szobája, és milyen fasza a berendezés, gondoltam valamivel hozzájárulok az új dizájnhoz. :))) 

nem tudom... valahogy olyanokat mond magáról ez a pasi, hogy nagyon felkelti az érdeklődésemet, azonnal. pont olyannak tűnik, mint aki nekem ideális lehet. nem tudom. kicsit tartok is tőle. azért sok múlik a külsőn. basszameg. :( ha nem indul be a kémia. a Bőgősön legalább a hangszer dobott, meg a könyv, már az elején. fú, kezdek izgatott lenni... :)

most nézem a Gúnárok-Pudlisok meccsének ismétlését. hát az egy vicc volt a vége! azt láttam élőben, hát sikítottam! :) osztottam a Gúnár drukkereket facebookon közben! :)))) mekkora geci vagyok!!! :DDDD egy vérköcsög!!! :DDD

Andi névnapra Ginával közösen vásárolunk. én könyvet vettem neki (ez alap), meg a Fakopáncsból egy katicás hűtőmágnest. :) meg egy tök jó képeslapot, amire már szöveget is írtam. :) miért is kezdtem el ezt mesélni? fogalmam sincs. :) 

jaj, olyan szép, fiatal fiúval váltottam ma pár levelet... ohhh... ha mindig minden kérésre, és csak a nekem tetszőekre, igent mondanék... áhhh... :))) munkaidőben akart felhívni magához... nem biztos, hogy nem idén érettségizik... ;)

bazmeg, Andinak egy kacsát kellett volna!!!! DÁKKK!!! :) DEHÜLYEVAGYOK!!! :DDDD

najó, asszem elmegyek aludni! :)