kedd, április 12, 2011

csak kapkodom a

fejem, hogy kik keresnek meg a műsor miatt. nem, nem valamelyik NAGY csatorna, hogy én kellek nekik. nem. még nem. :)
viszont 100 éve nem látott középiskolai osztálytárs igen. :) nagyon örültem neki!!! :) bár a műsort még nem látta, csak az előzetest, de aranyos volt, hogy érdeklődött, meg hogy egyáltalán vette a fáradságot, és felhívott. :) 

arról persze még nem is meséltem, hogy a szombati táncizásnak az tette be a kaput, hogy két srác elég erőszakosan próbált ránk nyomulni. illetve az egyikőjük Ginára, de mivel neki semmi kedve nem volt hozzá, így a másik meg rám hajtott, de hát olyan kis fiatalka volt, hogy áhhh... :) mindenesetre utólag úgy érzem, túl nagyképűre vettem a figurát. a srác a végén értelmesebbnek tűnt, mint a sokévi átlag, és ki is kérte magának ezt a nagyképűséget, meg távolságtartást. hozzáteszem, olyan fáradtak voltunk, hogy a szemünket alig bírtuk nyitvatartani, egyrészt, másrészt meg minek dumálgassak üvöltve egy szórakozóhelyen egy nálam 5-8 évvel fiatalabb sráccal? semmi értelmét nem láttam. még ha értelmes a figura, akkor se. minek?? nem gyűjtök haverokat.

az éjszakai buszon viszont szemezés alakult ki köztem és egy korombeli, számomra kívánatos pasi között. ezt Gina egyből levágta. pedig én azt hittem, hogy a srác Ginát nézi, aztán kiderült, hogy marhára nem. :) Gina szerint nagyon durván vonzottam a srác tekintetét. :) én nem tudom, nekem annyira nincs tapasztalatom ebben. engem régebben soha nem gusztált meg senki, vagy nem vettem észre, vagy nem olyan, aki nekem is szimpatikus volt, nekem semmi tapasztalatom nincs szemezésben, flörtölésben... nekem ez még tök újdonság, és tanulnivaló feladat. de lassan levágom ezeket a jeleket magamtól is, mármint amikor valaki engem néz, vagy ilyesmi, de még időbe telik megszokni, hogy én is a jó nők között vagyok számontartva. :))

megpingettem tegnap Zét, hogy menjünk vasárnap bulizni. még nem tudta biztosra, de alapvetően szeretné. mára viszont kiderült, hogy elmarad a buli. picsába. :((( pedig úgy vártam már, hogy Format C-re ropjam. :) 

ma már tényleg el kell mennem a Grundra, hogy együtt nézzük a visszavágót a blogos srácokkal. :) tök izgi lesz. :)) még jó, hogy közel van a hely. ha gáz a társaság, vagy a meccs (ez kizárt dolog!!!), akkor 5 perc alatt otthon vagyok. :)

mit szóltok a twitteremhez? :)) najó, nem mindig érthető minden, de azért talán majd élvezhető is lesz idővel. :)

az este a 'Pool meccsen elaludtam az első gól után, és pont a végére ébredtem fel. megjegyzem, annyira tudtam, hogy ez lesz. :) reggel meg a macska hányása ébresztett. OMG. mi lehet a macskával? mostanában nagyon sokat hány. másik kaját kéne kapnia, vagy mi??? kezdek aggódni érte, most nagyon le van soványodva. :(

tavaly tavasz óta nem volt rajtam az a nadrág, ami most. és akkor nem is volt igazán kényelmes, csak erőltettem. annyira szupi, hogy ilyen klasszul alakulok!!! :))) ma is csak a vizet tolom magamba, mást nem is kívánok. :))