csütörtök, április 28, 2011

vetésforgóban alszanak nálam

a lányok. konkértan kedd este Gina aludt ott, persze meccsnézés ürügyén jött fel, tegnap meg Andi. ő is meccsnézésre, de inkább dumáltunk, mert a Real-Barca meccs annyira nem érdekelt, mint a Schalke-MU. utóbbit végigüvöltöttem. :) de nagyon jó kis meccs volt, végre úgy játszott a MU, ahogyan eddig is kellett volna. viszont ha ez a forma marad szezon végéig, akkor a PL röhögve meglesz, a BL-döntő meg izgis lehet. szép teljesítmény lenne a Barcelona ellen nyerni a Wembleyben. :)

mindkét este nagyon szupi volt, örültem, hogy ott vannak a csajok. :) 

ma és holnap viszont egyedül leszek, semmi program nincs tervben. mára is csak annyi, hogy bemegyek a bkv-hoz és bemutatom a bérletet, amit szereztem, így megúszom talán 2000,- ft-ból a történetet.

Zé nem jelentkezett péntek óta, én sem kerestem, semmilyen formában. eszembe jutott még kedden, hogy annak idején mennyire tudta mondani, hogy én ki akarom sajátítani, és hogy neki ezzel problémája van... ez így utólag már csak azért szép, mert az a nő, aki titokban esik teherbe tőle, meg képes kiütni magát annyira, hogy a másik ne tudjon elmenni otthonról sehová miatta, az nem kisajátítás??? nem pörgök rajta, mert leszarom, mert ha Zé lesz az utolsó pasi a földön, akkor egyértelmű, hogy inkább leszbikus leszek, de mit tud az a nő, aki miatt valaki (pláne Zé) ennyi mindent elvisel? 

már megint társkeresőzök, de minek? :( elég szánalmas a felhozatal. pláne dunántúlról. ójaj. :( kicsit most kétségbe vagyok esve, de amúgy meg igazából semmiféle pasival való faszkodás nem hiányzik. annyira jó egyedül lenni, hogy azt csinálhatok amit akarok, akkor amikor akarom, hogy az egyszerűen megfizethetetlen. :))
najó, egy 36 éves Vízöntő most érdekesnek tűnik, de még nagyon az elején tartunk... :) bár közös érdeklődésünk már van, nem is akármilyen: ő is Ady Endre-rajongó, Dénes Zsófiától is olvasott két fő művet... szóval kicsit izgulok. :) de még nincs semmi tulajdonképpen, csak néhány levelet váltottunk. :)

a melóban nincs semmi különös, most egészen jól megvagyok. :)

fú, mosni kéne már nagyon... na, megpróbálok ma nekiállni, hátha... ;)