hétfő, április 11, 2011

rémes volt látni

magam a tv-ben. el nem tudom mondani, hogy mennyire. egyszer megnéztem a műsort, de látni nem akarom soha többé. szerencsére bennehagyták, hogy egyáltalán nem tetszik amit csináltak. tudom, nem írhatok semmi szart erről a kibaszott műsorról, de szerintem a felvételek önmagukért beszélnek. mindkettőnkön látszik, hogy egyáltalán nem vagyunk boldogok, hogy nem örülünk annak, amik velünk történtek, hogy a végeredményről már ne is beszéljek.
jól fogalmazta meg a Tesóm: pont úgy nézek ki, mint amikor egy 40-es évei végén járó nő próbálkozik, tupírozza a haját, meg próbál magának valami divatos sminket csinálni, csak éppen nem jön össze. mint egy öreg kurva, de tényleg. és ezt nem tudom máshogy megfogalmazni. 
a sötét hajhoz a bebarnított, agyonalapozott arcbőr, sötét szemek, nagyon erősen sötét szemek, tupírozott haj, az arcom tök kereknek látszott, és a ruhát meg már nem is minősíteném. egyiket sem.
a műsorral kapcsolatban viszont az év híre (ezt már most meg merem kockáztatni), hogy felhívott a Kéményseprő! :)) a műsor közben nem tudott elérni (vagy nem vettem észre, hogy csörög, vagy mire felvettem, ő már letette), de délután beszéltünk majdnem fél órát. érdekes, hogy szerinte pont a hajam, meg a sminkem volt jó, viszont a ruhák voltak ócskák. és ez azért is érdekes, mert az operatőr srác ugyanezt mondta, hogy jó a hajam, meg a sminkem, csak a ruhám gáz. a lila is. ezzel is igazolódni látszik, hogy a pasik a kurvás külsőt kedvelik. nade tudok én úgy is kurvás lenni, hogy nem nézek ki 50 évesnek!!! könyörgöm!!! hogy lehet ilyen tehetségtelen, ötlettelen valaki?? (a stylistomra gondolok konkrétan) 
no, még azt is mondta Kéményseprő, hogy nagyon büszke arra, hogy engem ő ismer, és hogy bármennyire is keveset voltunk együtt, ő is egyből levágta, hogy nem tetszik az, amit velem csinálnak, amilyen ruhákat rám adtak (szerinte is sokkal extravagánsabb, bevállalósabb vagyok), meg hogy kár volt a fehér+szeplős bőrömet eltakarni barnítással. meg hogy a rés a fogaim között is milyen szexi (szerinte, akinek olyan van, az szeret szexelni), meg amúgy is nagyon szép vagyok, meg minden, és hogy szerinte sztár vagyok. :) ja, és persze hogy találkozzunk. már tegnap este akart, de nekem ehhez semmi kedvem nem volt. persze van barátnője, de hogy nem komoly (ezt többször is bizonygatta), és hát szívesen lefeküdne velem újra, de hogy mindenképpen találkozzunk. abban nem vagyok biztos, hogy összefekszem vele, mert még a Kéményseprő sem az a pasi már régen, akinél pótluk lennék a barátnője mellett. maximum udvaroltatok vele, aztán úgyhagyom jól. :) nincs szükségem ilyen kósza dugásra. tetszett volna anno engem választani, és akkor most nem így lenne. 
különben is, mikor legutoljára találkoztunk, belőle is úgy kiábrándultam, mint a Bőgősből, vagy akár Zéből. szóval nem törtetek azért, hogy vele dughassak. persze, találkozzunk (úgy néz ki, csütörtökön kerítünk rá sort), de csak azért, hogy csorgassa a nyálát. :))

Ediék szerint a médiában lenne a helyem, mert annyira jó a hangom. hát, elég sokszor remegett az a hang, főleg a bemutatkozó interjúnál, amiből pont a lényeget nem lehetett a vágóasztalon megmenteni, és ugyebár arra kellett kihegyezni az egész műsor mondanivalóját, hogy "velem csak addig ismerkedik pasi, amíg ruhában vagyok, aztán meg nem..." mondjuk, ezeket a gondolatokat éppen Zének szántam, rá gondoltam, mikor ezt mondtam. ő volt az, aki a félzsömlémtől megfutamodott. és persze pont ő nem fogja ezt látni, bár ezt is pont leszarom. de hogy ezt a gondolatot háromszor is be kellett vágni??? azt meg miért nem, hogy a médiából csak az jön, hogy a sovány lányok csak a szépek és csinosak? meg azt miért nem, mikor a sportolásról beszélünk? azt miért nem, amikor a gyomorgyűrűről beszélünk??? hogy esetleg elérje a műsor a célját, vagy bármi...áhhh... nekik más volt a céljuk, meg nekem is. ennyi. hogy is gondolhattam, hogy ez a kettő majd találkozik??? és akkor a következő adás előzetesében a stylist lebassza a csajt, konkrétan, hogy miért nem tetszik magának egyik ruhában sem!!! NORMÁLIS??? persze, hogy elsírja magát szerencsétlen... mi is a bőgés határán álltunk egy csomószor, főleg, mikor az ótvar ruhákat felvettük (Zsón is milyen cucc volt az a bőnadrágos???), csak egy kicsit masszívabb a lelkivilágunk, mint másoknak. de hát egy ilyen műsorban lebaszni valakit azért, mert nincs megelégedve önmagával? EZ MI??? EZ KOMOLY??? ha mi is elkezdtünk volna azon problémázni, hogy milyen szar cuccokat adnak ránk, még mindig ott állnánk a tükör előtt és forgatnánk. szánalom volt az egész. csak azért bólogattunk, hogy haladjunk, hogy szabadulhassunk végre.
a Tesóm szerint kifejezetten fegyelmezetten tűrtem mindent, de szerinte is látszódott a fejemen, hogy nem vagyok elégedett, és nem tetszik amit látok, ami történik velem. ja, és Peti, a pasija, még megjegyezte, hogy a forgatás közben milyen jó ruhák voltak rajtam. (Peti nagyon-nagyon kritikus, de nagyon jó ízlése is van ezzel együtt) erre mondta neki a Tesóm, hogy azok a saját ruháim voltak... NA? akkor ki a hülye? 

nem mondom, a hajam nem lett szarul levágva, meg a színe is egészen jó (legalább is megbarátkoztam vele, bár Márk szerint is inkább tűzvörös kellett volna), meg a fogaim is szépek, de ennyi. és nem több. ha én kisminkelem magam, akkor jobban nézek ki, mint a műsor végén. és ráadásul a szombati táncolásra egy szűk felsőt vettem fel, amiben volt dekoltázsom, meg a szép, szeplős vállaim is látszódtak, szűk farmerrel, volt egy lightos sminkem, és annyira jól néztem ki, és annyira jól éreztem magam, hogy kész. ennyi kellett hozzá, semmi több. nem kell énrám 46-os fekete lebernyeg. minek??? jó, hogy nem zsákot húztak rám. de tényleg. 

na, ennyit a műsorról. még ennyi szót sem érdemelt, de azért mégis, némi magyarázat annak, aki esetleg látta. 

csütörtökön este egyébként már csak meccs közbeni bealvásra futotta az erőmből. Dzsudzsákék úgy kikaptak a Benficától, hogy inkább aludtam. :( pénteken mentünk haza, fél9-re értünk kb. anyuékhoz. jó volt a náluk töltött idő, bár szombat este 7 körül már startoltunk is vissza. Gina kb. 10-re ért hozzám, még megnéztük a Splíert, én készülődtem közben, aztán elindultunk az éjszakába. :) kalandos utunk volt, de a hely sem volt egyszerű. tele volt picsoidokkal, meg melegekkel. utóbbiak annyian voltak, hogy még én is felismertem őket. nincs velük semmi baj, de hát pláne esélytelen volt pasizni. :) no, alapvetően táncolni mentünk. csak hát a helyet annyira kipofozták, hogy még a wc-ben sem tudtunk rágyújtani az uticigire, úgyhogy egy darabig szenvedés volt az egész, mert anélkül ezek a zenék se mennek nekem. meg hát volt, hogy csak mi ketten táncoltunk... alig volt ember. aki meg volt, az a pultot támasztotta. :( ja, pedig hajnali 1-re értünk oda. tehát nem korán. 3-ig voltunk ott kábé, de nem lettek többen. sőt. mondom, a zene jó volt, de ennyi. én inkább Csigahegyet várom már, vagyis inkább egy jó kis goabulit. 

vasárnap reggel 7-kor kerültem igazából ágyba, mert 5-től a tévé előtt aludtam, pedig valami filmet akartam nézni, de már nem bírtam az álmosságommal. :( aztán persze alig bírtam felkelni az adásra, de hát muszáj volt. muszáj volt látnom, első kézből, azonnal, mert nem bírtam volna ki. aztán csak jobbra-balra dőltem egész nap. 

most meg itt vagyok a munkahelyen, és nem akarok erről a szar műsorról beszélni senkivel, mert persze OJ is látta, mindenki látta. :( lehetett volna ez az egész olyan is, hogy büszkén mutogatom bárkinek. de nem olyan lett. és nem rajtam múlott. én mindenbe belegyeztem, én minden változtatást megengedtem, aztán ennyit tudtak csinálni belőlem. és ne mondja senki, hogy szar volt az alapanyag, mert nem igaz. ilyen szép arca, szemei, szeplői nincsenek senkinek, csak nekem! hogy a picsába nem lehetett ezeket észrevenni, sőt, miért kellett eldugni ezeket a szépségeket rajtam? na, mindegy. nem is kattogok ezen tovább. megvolt, túl vagyok rajta, és leszarom. életem egyik legborzalmasabb hete volt a forgatás hete, az már biztos. :(